Laidiens no arhīva:

Ražība

Mīļie, ilggadīgie Ražības lasītāji!

AgroPols
20.12.2004

Ražība jums bijusi uzticama līdzgaitniece 16 gadus. Līdz ar izmaiņām Latvijas politikā, ekonomikā un, nenoliedzami, lauksaimniecības zinātnē, mainījies arī žurnāls. Saglabājot savu galveno uzdevumu - aktuālas informācijas sniegšanu lauksaimniecības praktiķim un zinātniekam.
Šogad Latvija spēra izšķirīgu soli, pievienojoties ES. Tas ienesa krietnas izmaiņas ikvienas saimniecības ikdienā. Arī preses izdevumu ikdienā. Latvijas lauksaimniecības preses tirgū parādījās jauns izdevums - žurnāls Saimnieks LV, kas, līdzīgi Ražībai, ir domāts zinošam lauku saimniekam. Tam lauksaimniekam, kuram nav laika čīkstēt par savu sūro likteni.
Preses izdevumi kļūst informācijā plašāki un dziļāki, izskatā - pievilcīgāki. Par krāsainu un skaistu izdevumu vēlējāmies izveidot arī Ražību. Meklējot iespējas, kā to izdarīt, atradām žurnālu Saimnieks LV. Šī sadarbība ļaus nākamgad žurnālam Ražība kā atsevišķai sadaļai, saglabājot savu nosaukumu Ražība, iekļauties krāsainajā žurnālā lauksaimniekam Saimnieks LV. Tātad lauku saimniekam 2005. gadā vienkop būs izlasāma gan zinātniskā, gan praktiskā informācija mūsdienīgā iesaiņojumā. Ceram, ka šī sadarbība būs svētīga gan izdevuma veidotājiem, gan arī jums, mūsu uzticamie lasītāji.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana