Krāšņumam

Rudens stādu parāde


19.09.2009, 09:00, Bulduros pie Bulduru Dārzkopības vidusskolas

Rudens stādu parāde

Rudens stādu parāde notiks jau piekto gadu pēc kārtas. Skaistā vieta un krāšņie augi, ko sarūpējuši stādu audzētāji, pelnīti padara šo pasākumu par vieniem no krāšņākajiem rudens svētkiem.

Dalībnieku skaits ik katru gadu aug un tie būs sarūpējuši labāko, kas pieejams to audzētavās. Aug arī apmeklētāju skaits tas liecina par to, ka Latvijā netrūkst cilvēku kam interesē, lai tos ietvertu sakopta un zaļojoša vide.

Izstādē jau tradicionāli piedalīsies vadošās kokaudzētavas, tādas kā z/s "Bērziņi", "Blīdenes kokaudzētava", "Zaļenieku kokaudzētava", kokaudzētava "Bulduri", Robežnieku stādaudzētava, LU botāniskais dārzs un Babītes rododendru izmēģinājuma stacija, tādi pazīstami augļukoku audzētāji kā, z/s "Liepas", Pūres DIS, z/s Gulbji, Grosa kokaudzētava, kā arī visiem zināmi kolekcionāri kā Aldonis Vēriņš, Ilmārs Graudiņš , gan daudzi citi lielāki un mazāki stādu audzētāji , kopumā ap 60 dalībnieku.

Izstādi varēs apmeklēt bez maksas.

I zstādes laikā būs iespējams vienkopus aplūkot ļoti plašu augu sortimentu, dārza inventāru, kā arī citas dārzniecībā noderīgas lietas, un, protams, interesējošās lietas iegādāties.

Augu sortiments būs plašs un interesants. Te jūs atradīsiet visu ko vien sirds kāro, sākot ar sēklām, gumiem, ziemcietēm beidzot ar augļukokiem, dekoratīvajiem kokiem un krūmiem, skujeņiem un daudz, daudz kā cita.



Atbildīgais
Stādu audzētāju biedrība (SAB) sadarbībā ar Bulduru Dārzkopības vidusskolu

Izziņas
SAB biroja vadītāja Zane Zeltiņa

tālr.26680957

SAB valdes loceklis Andrejs Vītoliņš

tālr.25951565

www.stadi.lv

e-pasts stadi@inbox.lv

Stādu audzētāju biedrība

x

Paroles atgadināšana