Krāšņumam

Fidžī un mazās meitiņas, kaķu dāmiņas

Zaļā Zeme, TvNet
06.10.2009

Ir pagājuši jau gandrīz trīs mēneši, kopš Ulubele savā paspārnē uzņēma kaķenīti Fidžī un viņas piecus bērniņus! Visi mazie ir izauguši par burvīgiem kaķēniem, no kuriem trīs jau veiksmīgi dzīvo savās ģimenēs. Tie ir Lokki, Flēra Fabia un Belko.


(Fragments) Ir pagājuši jau gandrīz trīs mēneši, kopš Ulubele savā paspārnē uzņēma kaķenīti Fidžī un viņas piecus bērniņus! Visi mazie ir izauguši par burvīgiem kaķēniem, no kuriem trīs jau veiksmīgi dzīvo savās ģimenēs. Tie ir Lokki, Flēra Fabia un Belko.

No mūsu Ulubeles piecīšiem vēl divas pelēksvītrotās māsiņas meklē sev jaunu ģimeni. Ideāli, ja abas tiktu adoptētas kopā, jo mazās lēdijas jau no mazotnes vienmēr turējās blakus viena otrai!

Mazās skaistules nosaucām par Fionu un Frikuju. Abas ir īpašas, jo viņām ir ļoti interesanti, apaļīgi deguntiņi – tādi kā rūķīšiem!

Fiona - šī kaķenīte ir ļoti, ļoti aktīva, ar īpaši garu asti, un raksturā mazā ir vareni ziņkārīga, patīk arī mazliet papļāpāt. Viņai interesē it viss, kas notiek apkārt. Mazā draiskule jau cītīgi ēd kaķu konservus un sauso barību. Joprojām liels gardums ir svaiga liellopa gaļiņa. Šobrīd izskatās, ka mazā Fiona izaugot būs slaidas miesasbūves, mazliet pūkaina un skaisti pelēksvītrota kaķu dāma. Viņa ir ļoti skaists kaķēns. Fionai vienīgajai no visiem pieciem mazajiem no mammas ir iedzimušas „īpaši spalvainās ķepiņas”.


Saite: http://www.tvnet.lv/zalazeme/animals/insearch/article.php?id=84814

TvNet

x

Paroles atgadināšana