Horizontālās agrobiznesa

„Zemnieku saeimas“ kongresā piedalīsies Valsts prezidents Andris Bērziņš

Ilze Vabole, AgroPols
15.03.2012

Biedrības „Zemnieku saeima“ ikgadējā kongresā, kas notiks š. g. 23. martā Ķekavā, piedalīsies un ar uzrunu lauksaimniekus sveiks arī Valsts prezidents Andris Bērziņš, informēja biedrības pārstāve Ilze Meržvinska. Prezidenta dalība kongresā ir apliecinājums augstāko amatpersonu gada sākumā izteiktajam atbalstam Latvijas lauksaimniekiem, gan uzsverot nepieciešamību attīstīt laukus, gan apstiprinot gatavību aktīvi iesaistīties saspringtajā cīņā par taisnīgiem Eiropas Savienības tiešmaksājumiem Latvijas zemniekiem.

Kongresā A. Bērziņš ne tikai uzrunās lauksaimniekus, bet arī iesaistīsies diskusijā. Kongresa dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus Valsts prezidentam. A. Bērziņš vairākkārt uzsvēris, ka lauksaimniecība ir viena no svarīgākajām Latvijas tautsaimniecības nozarēm, kā arīapliecinājis, ka 2012. gadā viens no Latvijas valsts amatpersonu galvenajiem uzdevumiem būs aktīva viedokļa paušana un aizstāvēšana Eiropas Savienības institūcijās par taisnīgu Eiropas lauksaimniecības politiku pret Latvijas zemniekiem.

„Tas, ka Valsts prezidents izprot lauksaimnieku situāciju, atbalsta lauku attīstību un atzīst Latvijas lauksaimnieku konkurētspēju Eiropas Savienībā par vienu no valstī aktuālākajiem jautājumiem, ir spēcīgs atbalsts gan vietējiem zemniekiem, gan lauksaimnieku organizācijām cīņā par taisnīgu Eiropas Savienības lauksaimniecības politiku Briseles varas gaiteņos,“ stāsta „Zemnieku saeimas“ priekšsēdētāja vietniece Maira Dzelzkalēja.
Sk. arī rakstu http://www.agropols.lv/?menu=22&newsid=95314

AgroPols

x

Paroles atgadināšana