Horizontālās agrobiznesa

55 dienas no rīta līdz vakaram Jūsu produkti lielākajā Latvijas tirgū!

Krista Garkalne, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP)
09.08.2012

Latvijas dārzeņu un augļu audzētāji un pārstrādātāji, kā arī stādu audzētāji,

Latvijas Zemnieku federācija (LZF) sadarbībā ar Rīgas Centrāltirgu īsteno unikālu iespēju – Latvijā ražotu dārzeņu un augļu tirgu Rīgas Centrāltirgū. Tas nozīmē, ka Jums vēl 2 mēnešus (līdz š.g. 30. septembrim) ir iespēja savu produkciju realizēt Latvijas lielākajā un galvenajā tirgū – Rīgas Centrāltirgū!

Apdomājiet labi – 55 dienas no rīta līdz vakaram Jūsu produkti lielākajā Latvijas tirgū! Jūsu izmaksas – ļoti draudzīgas (patiešām ļoti draudzīgas) - tirdzniecības vietas īres maksa un transporta izmaksas uz un no Rīgas. Jūs iegūsiet – klientu skaita ziņā aktīvāko tirgu, tirdzniecības vietu īpaši izveidotā un popularizētā Latvijas produktu laukumā. Nosacījums dalībai tirgū – atļauts tirgot tikai un vienīgi Latvijā audzētus dārzeņus, augļus un to produktus, kā arī stādus.

Latvijas Zemnieku federācija aicina interesentus sazināties ar LZF biroju – Aināru Liepiņu (e-pasts: info@lzf.lv, tālr. 29476395; 29432338).

LZF mērķis ir palīdzēt lauksaimniekiem un ražotājiem realizēt Latvijā ražotus produktus, padarīt tos pieejamākus arī pilsētas iedzīvotājiem.

Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP)

x

Paroles atgadināšana