Horizontālās agrobiznesa

Laimes liešana kopā ar Zaļās karotītes uzņēmumiem


23.12.2009, 13:00, Rīgas pilī, Pils laukumā 3

Lai gada noslēguma pasākumā pārrunātu paveikto un saskaņā ar senām latviešu tradīcijām - saulgriežos izlietu nākamā gada Latvijas laimi, dienu pirms Ziemassvētku vakara, 23. decembrī, Valsts prezidents Valdis Zatlers tiksies ar preču zīmes “Kvalitatīvs produkts Latvija” uzņēmumiem un biedrības “Mārketinga padome” pārstāvjiem.

“Pasākums ar Lielās Laimes liešanu būs nebijis notikums. Šajā laikā vēlamies uzmundrināt sabiedrību, noskaņot uz pozitīvas nots, lejot Laimes, kā tas latviešiem izsenis pieņemts un kopīgi skatīt, ko mums sola nākamais gads. Šajā Latvijas sabiedrībai sarežģītajā laikā ievērojami pasliktinājies ne tikai mūsu labklājības līmenis, bet mums visiem trūkst arī uzmundrinājuma un pozitīvu vēstījumu, kas viestu cerību gaišākai nākotnei. Tieši tāpēc ir īstais laiks izliet Latvijas Lielo Laimi! Praktiski, protams, laimes kalēji mēs esam paši, tomēr emocionāli mēs vēlamies, lai atnāk kāds stiprais no malas un pasaka, ka viss jau reiz būs labi. Tieši tāpēc laimes liešana kā simbolisks rituāls ir izvēlēta par Zaļās karotītes kampaņas noslēdzošo un kulminācijas pasākumu”, stāsta biedrības “Mārketinga padomes” vadītāja Ingūna Gulbe.

Šogad Zaļā karotīte vēršas pie sabiedrības ar emocionālu uzmundrinājumu un vienlaikus dod arī praktiskas rīcības modeli, kā kopīgiem spēkiem drīzāk pārvarēt sarežģītos laikus. Tāpēc Zaļā karotīte šoreiz runā ne tikai par „saviem” produktiem, bet par pašmāju ražojumiem kopumā, skaidri parādot loģisko sakarību, ka tā ir katra personīgā izvēle. Iegādājoties pašmāju ražojumus, katrs šiem ražojumiem izdotais lats stiprina mūsu ražotājus, līdz ar to tas paliek šeit pat - Latvijā.



Informācija

Tajā aicināti piedalīties mediju pārstāvji.


Lūdzam savu dalību apstiprināt sūtot e-pastu andra@lvaei.lv  vai zvanot pa mob.tālruņa nr. 29441332. Lūgums tiem žurnālistiem, kuriem nav Valsts prezidenta kancelejas pastāvīgās akreditācijas kartes, informēt par to, rakstot e-pastu uz prese@president.lv .



Atbildīgais
Mārketinga padome

Izziņas

Andra Ūdre


Sabiedrisko attiecību speciāliste


LVAEI LTVC


Biedrība „Mārketinga padome”


Mob.


tālr.: 29441332


E-pasts: andra@lvaei.lv

Mārketinga padome

x

Paroles atgadināšana