Horizontālās agrobiznesa

“Kronim” kvalitātes karogs

Andra Ūdre, Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)
13.08.2010

“Kronim” kvalitātes karogs

Turpinot vasaras sākumā aizsākto, 12. augustā pie “Kroņa” ražotnes tika pacelts Zaļās karotītes “Kvalitātes karogs”, kas garāmbraucošajiem atgādinās šā uzņēmuma augsto kvalitāti un lielo ieguldījumu savas produkcijas ražošanā un izaugsmē.

“Kvalitātes karogs” ir biedrības “Mārketinga padome” īpaša atzinība uzņēmumam par nozīmīgu ieguldījumu kvalitatīvu pārtikas un lauksaimniecības produktu ražošanā un popularizēšanā. Visiem šiem uzņēmumiem šobrīd ir tiesības izmantot preču zīmi “Kvalitatīvs produkts”, ko tautā dēvē par Zaļo karotīti. “Kvalitātes karogs” uzskatāms par īpašu publisku novērtējumu un atzinību kvalitatīvāko Latvijas lauksaimniecības un pārtikas produktu ražotājiem.

SIA “Kronis” ir uzņēmums, kas gandrīz visu, kas izaug dažādās Latvijas zemnieku saimniecībās, kā arī ogas un sēnes mežos, atrod vietu savā produkcijas klāstā. Uzņēmums, kas ražo augstvērtīgus un kvalitatīvus produktus no dabiskām izejvielām, kuru pārstrādē neizmanto konservantus, kā arī ir nešaubīgi stabils uzņēmums vietējā tirgū, kā rezultātā tas saņem Zaļās karotītes “Kvalitātes karogu” kā lielisku apliecinājumu ieguldītajam darbam daudzu gadu garumā, tā biedrības “Mārketinga padome” vadītāja Ingūna Gulbe.

Bauskas pārtikas ražotne ir izvietota Zemgales centrālajā daļā, VIA Baltika maģistrāles tuvumā. Latvijas mērogā Zemgale ir lauksaimnieciski attīstītākais reģions, tādēļ augļu, ogu, dārzeņu pārstrādes rūpnīcas atrašanās šeit ir visnotaļ pamatota. Ražotnes izvietojums tiešā Bauskas pilsētas tuvumā ļauj rūpnīcu nokomplektēt ar kvalitatīvi darbaspēku. Rūpnīcas galvenā produkcija ir augļu, ogu, dārzeņu konservi, dzērvenes pūdercukurā un karameles “Gailītis”. Savukārt dārzeņu konservi iedalās- ievārījumi, rīvētas ogas ar cukuru, kompoti, džemi, sulas. Augļu, ogu, dārzeņu konservi ir izgatavoti no vietējām izejvielām un nesatur ķīmiskas piedevas.

Par iepriekšējiem kvalitātes karoga saņēmējiem lasiet rakstā http://www.agropols.lv/?menu=55&newsid=93677.

Atlikušie divi “Kvalitātes karogi tiks uzvilkti:

- 17. augustā- SIA “Aloja Starkelsen”;

- 26. augustā- SIA “Elpa”.

Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)

x

Paroles atgadināšana