Augkopības nozaru ražotāju

Olimpieši saņēmuši Latvijas biškopju dāvinājumu - 80 kilogramus bišu produktu

Ieva Zēģele, Latvijas Biškopības biedrība
06.02.2014

5. februārī "Volvo Sporta centrā" Rīgā Latvijas Biškopības biedrības pārstāvji personīgi pasniedza dāvinājumu Latvijas Olimpiskajai hokeja izlasei. Katrs sportists saņēma medu, bišu maizi un dažādus medus maisījumus ar ogām, kas dos spēku un palīdzēs gūt panākumus 22. olimpiskajās spēlēs.

Latvijas Biškopības biedrība ik gadu atbalsta veselīgu dzīvesveidu piedaloties dažādos sporta un aktīva dzīves veida pasākumos. Šogad biedrība ir sagatavojusi dāvinājumu - 80 kilogramus biškopības produktu.

Medus ir pasaulē senākā saldviela un populārākais biškopības produkts. Tas ir ne tikai garšīgs, bet arī izcili enerģētisks produkts, kas spēj palielināt sportistu fizisko potenciālu, izturību kā arī ātri atjauno spēkus. Medū esošie antioksidanti, vitamīni, minerālvielas un mikroelementi ir nepieciešami ikvienam sportistam.

Dāvanas īpaši novērtēja komandas treneris Toms Kūlens: ” Medus ir lieliska dāvana! Pats ikdienā lietoju un priecājos, ka tagad to darīs arī mani hokejisti. Medus ir veselīgs un organismu spēcinošs produkts!”

Daļa dāvanu tiks nogādātas Latvijas Olimpiskajai komitejai, lai tās varētu saņemt visi sportisti, kas pārstāvēs Latviju Olimpiskajās spēlēs.

Armands Krauze, LBB valdes priekšsēdētājs: "Lai iegūtu 1 kilogramu medu bitēm ir jāaplido 4 miljoni ziedu, tāpēc varētu teikt, ka katra medus burciņa ir viena zelta medaļa bitēm. Latvijas sportisti un dabīgais Latvijas medus ir mūsu valsts vērtība. Esmu pārliecināts, ka veselīgie un spēcinošie bišu produkti palīdzēs Latvijas sportistiem gūt labus rezultātus 22.olimpiskajās spēlēs!"

Latvijas Biškopības biedrība

x

Paroles atgadināšana