Viedokļi E-Polā

Cienījamie lauksaimnieki!

Roberts Dilba, AgroPols
25.02.1997


Nevienam vairs nav nekāds pārsteigums, kad uzzinām - Latvijā parādījies atkal jauns preses izdevums. Tomēr mūsu periodikā ne vienmēr atrodama visa cilvēkiem vajadzīgā informācija.
Domāju, ka daudzo izdevumu klāstā jaunais informācijas biļetens EiroAgroPols būs raksturīgs ar to, ka tas ir veltīts lauksaimniecības un lauku politikas jautājumiem, problēmām, kas pastāv un tiek risinātas aiz mūsu zemes robežām.
Ikvienam politikas veidotājam - Saeimas deputātam, ministram un ministrijas speciālistiem, lauksaimniecības zinātniekam, lauku uzņēmuma vadītājam un speciālistam, lauksaimniecības konsultantam, jā arī katram zemniekam, ir jāprot orientēties ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas un pasaules lauksaimniecības attīstībā. Ir vērts paraudzīties pāri savām robežām, jo daudzās valstīs lauksaimniecības politikas veidošanā ir līdzīgas problēmas, tādēļ arī mums jāizvērtē viss jaunais un aktuālais, ko piedāvā citas valstis. Kā zinām - vispirms cilvēkam ir doma, tai seko darbs. Varbūt to tukšumu Latvijas lauksaimniecībā, kuru dažādu apstākļu dēļ vēl nevaram piepildīt, vismaz daļēji varēsim piesegt, iepazīstot citu pieredzi un atziņas, piemērojot tās sev, attīstot un uzlabojot tās savās mājās.
Protams, šis izdevums nebūt nav domāts kā didaktiska mācību grāmata, bet tikai kā avots, kurā pasmelt, ja reizēm paša akā ir sausums. Novēlu šim avotam neizsīkt un Jums pie tā veldzēties!

AgroPols

x

Paroles atgadināšana