Ekonomika un finanses

Turpmāk atbalsta maksājumu pamatojumus lauku attīstības pasākumiem gatavos „Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centrs”

Antra Elste, LR Zemkopības ministrija (ZM)
04.09.2009

Zemkopības ministrija (ZM) izstrādājusi grozījumus Ministru kabineta (MK) noteikumos „Kārtība, kādā administrē Eiropas Lauksaimniecības garantiju fondu, Eiropas Lauksaimniecības fondu lauku attīstībai un Eiropas Zivsaimniecības fondu, kā arī valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauksaimniecībai, lauku un zivsaimniecības attīstībai un publicē informāciju par atbalsta saņēmējiem”, ko 3. septembrī izsludināja valsts sekretāru sanāksmē.
Grozījumi paredz, ka turpmāk atbalsta maksājumu pamatojumus lauku attīstības pasākumiem gatavos valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centrs”. Šīs izmaiņas nodrošinās to, ka atbalsta maksājumu pamatojumus visā programmēšanas periodā gatavos viens kompetents izpildītājs.
Paredzēts, kā tādējādi nepieciešamie dati tiks uzkrāti un apkopoti regulāri, bet maksājumu pamatojumu gatavos pēc ZM pieprasījuma, iepriekš noslēdzot deleģējuma līgumu.
Grozījumi stāsies spēkā pēc to apstiprināšanas valdībā un publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”.

 

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana