Dokumentu hronika

MK noteikumi Nr. 1173 "Grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 29.aprīļa noteikumos Nr.463 "Augu aizsardzības līdzekļu izplatīšanas, glabāšanas un lietošanas noteikumi""

MK, Noteikumi,  Nr. 1173
13.10.2009

Ministru kabineta 2004.gada 29.aprīļa noteikumi Nr.463 „Augu aizsardzības līdzekļu izplatīšanas, glabāšanas un lietošanas noteikumi” paredz, ka:
1) augu aizsardzības līdzekļu ievešanu no valsts, kas nav Eiropas Savienības dalībvalsts, kontrolē Pārtikas un veterinārā dienesta Sanitārā robežinspekcija robežkontroles punktā vai muitas noliktavā (atkarībā no muitošanas vietas);
2) Eiropas Savienības teritorijā nereģistrētu augu aizsardzības līdzekļu ievešanu no trešajām valstīm kontrolē Pārtikas un veterinārā dienesta Sanitārā robežinspekcija robežkontroles punktā vai muitas noliktavā (atkarībā no muitošanas vietas). Muitas procedūras var noformēt tikai pēc minētās kontroles.
Noteikumu projekts ir sagatavots Pārtikas un veterinārā dienesta Sanitārās robežinspekcijas reorganizācijas dēļ, likvidējot Sanitāro robežinspekciju kā atsevišķu struktūrvienību un iekļaujot to Pārtikas un veterinārajā dienesta centrālajā aparātā.

LR Ministru kabinets (MK)

x

Paroles atgadināšana