Ārzemju tirgos

Iļģuciema medalus un kvass iekaro Vācijas tirgu

AgroPols
26.01.2016

SIA "Ilgezeem" ar medalus eksporta zīmolu "Tanheiser Kraftbeer" un "Tanheiser" kvasu aizvadītajā nedēļā piedalījās vienā no Vācijas lielākajām pārtikas izstādēm "Internationale Grüne Woche Berlin 2016". Izstādē četras šā Latvijas ražotāja medalus un viena kvasa šķirne pagaršotas kopumā 8000 reizes, vislielāko atzinību gūstot kaņepju-ingvera un upeņu medalum.

Starptautiskā pārtikas izstāde - gadatirgus "Internationale Grüne Woche Berlin 2016" šogad Berlīnē notika 90.reizi, pasākumam 28 paviljonos noritot 9 dienas. Izstādi atklāja Vācijas kanclere Angela Merkele un tajā piedalījās vairāk nekā 100 valstu pārstāvji, apmeklētāju skaitam sasniedzot 400 tūkstošus. Ikviens "Internationale Grüne Woche Berlin 2016" apmeklētājs ēdienu un dzērienu baudīšanai izstādē iztērēja vidēji 29 eiro, vēlākai saņemšanai izstādē pasūtinot preces par 92 eiro.

"Sarežgīto, bet ļoti interesanto Vācijas tirgu ar Iļģuciema medalus un kvasa eksporta zīmolu "Tanheiser" aktīvi apgūstam jau sesto gadu, nemitīgi palielinot eksporta apjomus. Arī šajā izstādē nodibinājām jaunus kontaktus ar Vācijas mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmumiem. Priecājamies, ka jau pirmajā izstādes diennaktī mūsu mājas lapu Tanheiser.eu apmeklēja 250 viesi no Vācijas," stāsta uzņēmuma "Ilgezeem" mārketinga un pārdošanas daļas vadītājs Rihards Jablokovs.

Plašāku ieskatu "Internationale Grüne Woche Berlin 2016" var gūt Facebook lapā "Latvijas Pārtikas Produktu Parāde": https://www.facebook.com/LVAEI

AgroPols

x

Paroles atgadināšana