Latvijas tirgos

"FF Foods" turpina ražot un realizēt produktus ar "Lango" un "Iļģuciema maiznīca konditoreja" zīmoliem

AgroPols
08.04.2014

2014. gadā SIA FF Foods uzsāk īstenot izvirzīto stratēģiju un mērķus. Tās ietvaros uzņēmums ir definējis tās produktu grupas, kurās redz mērķtiecīgu darbību un attīstību vietējā un eksporta tirgos ar zīmoliem Lango un Iļģuciema maiznīca konditoreja, savukārt produktu grupas, tehnoloģijas un receptūras, kas šajā stratēģijā neiekļaujas, ir pārdotas. Tas nozīmē, ka arī turpmāk SIA FF Foods grupas uzņēmumos tiks ražoti un izplatīti sekojoši produkti - tiks attīstīts gatavo, ātri pagatavojamo produktu segments, profesionālās maizes un konditorejas produktu segments, kā arī bake off produktu segments.

"Uzņēmums, veidojot attīstības stratēģiju nākamajam periodam, balstoties uz tirgus pieprasījumu un patērētāju vajadzību un vēlmju analīzi, izvērtēja visas produktu grupas un produktus, kas tiek ražotas un realizētas ar Lango un Iļģuciema maiznīcas konditoreja zīmoliem, sadalot tās divās kategorijās - atbilst izvirzītajam mērķim vai nē un attiecīgi tika pieņemts lēmums koncentrēt uzmanību turpmākajā periodā uz tām, kas atbilst. Līdz ar to uzņēmumus ar produktu grupām, to receptūrām un tehnoloģijām, kas šai stratēģijai neatbilst pieņēmām lēmumu pārdot. Tas nozīmē, ka uzņēmums turpina ražot un izplatīt ar Lango preču zīmi pircējam pazīstamos gatavo un ātri pagatavojamos produktus un ar preču zīmi Iļģuciema maiznīca konditoreja koncentrēties uz profesionālās maizes, konditorejas produktu un bake off produktu ražošanu un izplatīšanu," skaidro SIA FF Foods vadītājs A. Fraimanis.

Tā kā zīmoli Lango un Iļģuciema maiznīca konditoreja pieder SIA FF Foods, tad, veicot pārdošanu, papildus īpašnieka un vadības maiņai, viens no līguma nosacījumiem paredz mainīt uzņēmuma nosaukumu uz tādu, kas sevī neietver zīmola nosaukumu.

Šis lēmums nav ietekmējis SIA FF Foods klientus, kas, sadarbības līguma ietvaros saņem un turpina realizēt produktus ar zīmoliem Lango un Iļģuciema maiznīca un konditoreja. Tāpat SIA FF Foods grupā turpina darbu arī visi uzņēmumu darbinieki.

Plašāk par FF Foods:

SIA FF Foods ar 2012. gada 1.jūliju nodrošina efektīvu pārvaldības sistēmu visiem meitas uzņēmumiem, veicot visas administratīvās funkcijas personāla vadībā, mārketingā, zīmolu vadībā, pārdošanā un loģistikā. Produkciju ar LANGO zīmolu turpina ražot grupas uzņēmums SIA "LRD Ražotne" un produkciju ar IĻĢUCIEMA MAIZNĪCA KONDITOREJA zīmolu - SIA "IMK Ražotne". SIA "Saules beķerejas" pārdod produkciju beķereju veikalos. Produkcija ar LANGO zīmolu patērētājiem ir pazīstama kopš 1992. gada, bet maizes un konditorejas izstrādājumus ar zīmolu IĻĢUCIEMA MAIZNĪCA KONDITOREJA pircēji pazīst kopš 1993.gada.

Informāciju sagatavoja Jolanta Gaudieša, SIA "FF Foods" Komunikācijas nodaļas vadītāja.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana