Latvijas tirgos

"Balticovo" sācis olu eksportu uz Afganistānu

Liāna Bokša, A/s "Balticovo"
17.07.2014

Ziemeļeiropas valstu reģiona līderis olu un olu produktu ražošanā AS "Balticovo" uzsācis olu eksportu uz Afganistānu. Uz Afganistānu uzņēmums eksportē vairāk nekā divus miljonus olu mēnesī.

"Uzņēmumam "Balticovo" šis ir pirmais piegādes līgums ar kompāniju ANHAM - loģistikas kompāniju, kura veic piegādes NATO sistēmā," informē uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Arnis Veinbergs. "Šā gada sākumā, pirms noslēdzām šo līgumu, mūs sertificēja Defence Logistic Agency. Ar ANHAM noslēgtais piegādes līgums ir augsts mūsu kompānijas produktu kvalitātes un uzņēmuma ilgtspējas novērtējums."

AS "Balticovo" eksportē līdz 70% no savas produkcijas visā Eiropas Savienībā. Šobrīd AS "Balticovo" tiek ražotas arī vārītās olas, pankūku un omlešu masa, melanža (šķidro olu masa), olu pulveris, rapša eļļa, majonēze.

Papildu informācija: www.anham.com

Par AS "Balticovo"

AS "Balticovo" ir uzņēmums ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi olu un olu produktu ražošanā. Uzņēmums ir orientēts uz darbību Latvijas un starptautiskos tirgos, eksportējot līdz 70% no saražotās produkcijas. Ražotnē notiek pastāvīga produktu kvalitātes kontrole stingrā veterinārā uzraudzībā. Bāzes uzņēmums putnu fabrika "Iecava" dibināts 1972. g., SIA "Balticovo" - 1993. g. Īpašnieks ar 95% uzņēmumu akciju - Latvijas pilsoņiem piederošais "BCO". Šobrīd Ziemeļeiropas valstu vidū AS "Balticovo" ir olu un olu produktu ražošanas nozares līderis ar tirgus daļu Latvijā ap 40%. Uzņēmuma reorganizācija uzsākta 2004. gadā. Investīcijas kopš 2005.g. sākuma ir ap 42 miljoniem eiro. Strādājošo skaits 2014.g. - 208 darbinieki. AS "Balticovo" ir saņēmusi ISO 9001, ISO 22 000, BRC un IFS kvalitātes standartu apliecinājumus. Uzņēmuma pārvaldībā ieviests ISO 31 000 standarts. 2010. g. zīmols "Balticovo" iekarojis otro vietu "Mīlētāko pārtikas zīmolu" topā, kā arī atzīts par efektīvāko lauksaimniecības produkcijas ražotāju Baltijā un otru eksportspējīgāko uzņēmumu Latvijā. AS "Balticovo" atrodas Latvijā, Iecavas novadā.

A/s "Balticovo"

x

Paroles atgadināšana