Latvijas tirgos

"Staburadze" sveic ar jaunu mācību gadu, dāvinot "Selga" cepumu torti

AgroPols
01.09.2014

Sākoties jaunajam mācību gadam, "Staburadze" sveic skolēnus ar īpašu un gardu svētku pārsteigumu - Selga cepumu biezpiena torti, ko sadarbībā ar "Statoil Latvija" bezmaksas dāvinās vairāk kā 400 ģimenēm visā Latvijā, kas pirmās kopā ar atvasēm, vecumā no 1.-6.klasei, apmeklēs kādu no "Statoil Latvija" degvielas uzpildes stacijām.

Gunta Strēle, "Staburadze" zīmola vadītāja: "1.septembris ir īpašs notikums gan tiem, kuri dodas uz skolu, gan tiem, kuriem skolas gaitas nu jau palikušas senā pagātnē. Tā ir svētku diena un svētkos torte ir neatņemama svinību sastāvdaļa! Sākoties jaunajam mācību gadam, vēlamies dāvināt svētku sajūtu ikvienam, kas šogad uzsāk vai turpina skolas gaitas. Tāpēc esam sagatavojuši īpašu pārsteigumu jauno Selgas cepumu biezpiena torti ar īstu bērnības garšu!"

1.septembrī pirmajām 400 ģimenēm, kas kopā ar savām mazajām atvasēm no 1.-6.klasei apmeklēs kādu no "Statoil Latvija" degvielas uzpildes stacijām, "Staburadze" bezmaksas dāvinās jauno Selgas cepumu biezpiena torti.

Savukārt, Rīgā, TC "ALFA" ikvienam apmeklētājam būs iespēja nogaršot jauno "Staburadzes" Selgas cepumu biezpiena torti un piedalīties interesantās un radošās aktivitātes kopā ar Selgas cepumu vīriņu Seldziņu.

"Staburadze" - tā ir vairāk kā 100 gadu gūta pieredze un tradīcijas, kā arī tortes sirsnībā ar rokām gatavotas. "Staburadzes konditoreja" piedāvā produktus ar plaši pazīstamo zīmolu "Staburadze". Piedāvāto produktu klāstā ietilpst tortes, kūkas, kūciņas, žagariņi, kēksi, pīrāgi. Nemainīgi iecienītākās Staburadzes tortes ir klasiskās vērtības - "Cielaviņa", "Roko". Uzņēmums sertificēts pēc ISO 9001: 2008 un ISO 22000:2005 kvalitātes standartiem.

Šobrīd SIA "Staburadzes konditoreja" tāpat kā AS "Staburadze", AS "Laima" un AS "Gutta" pārvalda vadības uzņēmums SIA "NP Foods".

Par "Staburadzes" gardumiem plašāku informāciju meklējiet: www.staburadze.lv

Informāciju sagatavoja Maija Dulle-Sūniņa, SIA "NP Foods" sabiedrisko attiecību konsultante.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana