Latvijas tirgos

Pircēji "Elvi" labprāt iegādājas Latvijas produktus

Kazimiera Puzo, SIA "ELVI Latvija"
25.09.2014

"Pircēji ELVI labprāt iegādājas Latvijā ražoto un audzēto produkciju - par to liecina nacionālā mazumtirgotāja ELVI veiktās aptaujas rezultāti. Vairāk nekā puse (57%) aptaujāto respondentu, iepērkoties pēdējo divu nedēļu laikā, arvien vairāk uzmanības pievērsa Latvijas precei un centās to arī iegādāties," informē SIA "ELVI Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine. "Tāpat aptaujas dalībnieki norāda - galvenais kritērijs piena, gaļas produktu un dārzeņu izvēlē ir tieši pašmāju ražojums - šādu atbildi ir snieguši attiecīgi 43%, 38% un 46% respondentu."

"Viena no galvenajām nacionālā mazumtirgotāja ELVI pamatnostādnēm ir piedāvāt mūsu pircējiem pašmāju un konkrētiem reģioniem tradicionālu produkciju. Tā, piemēram, piena un gaļas produkcijas klāstā veikalos ELVI galvenokārt nopērkama Latvijas ražotāju produkcija, veidojot pat 93% īpatsvaru," atzīmē L.Vārtukapteine. Savukārt, salīdzinot veikalos ELVI tirgotās Latvijas piena produkcijas pārdošanas apjomus no 1.septembra līdz 14.septembrim ar šo pašu periodu pērn, ir pieaudzis pieprasījums pēc skābpiena dzērieniem (+7%).

Nacionālais mazumtirgotājs ELVI ir iesaistījies Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras iniciētajā informatīvajā kampaņā "Latvijas Labums", kurā savu atbalstu vietējiem ražotājiem ir aicināts sniegt ikviens Latvijas iedzīvotājs, iegādājoties pašmāju audzēto un ražoto produkciju. Lai pircējiem būtu vieglāk orientēties plašajā veikalu piedāvājumu klāstā, tirdzniecības vietās, tai skaitā arī 104 veikalos ELVI visā Latvijā ir izvietotas speciālās "Latvijas Labums" norādes.

Latvijas produktu un pakalpojumu izvēli veicinošās sociālās kampaņas "Latvijas Labums" ietvaros sestdien, 27.septembrī notiks "Latvijas Labumu" parāde, kurā, paužot savu atbalstu kampaņai, kā arī pašmāju ražotājiem un uzņēmējiem, piedalīsies arī nacionālais mazumtirgotājs ELVI. "Iesim gan svinīgajā gājienā, gan būsim sastopami svētku tirdziņā, kurā interesantās un radošās aktivitātēs aicināsim iesaistīties arī mazākos parādes apmeklētājus," aicina L.Vārtukapteine.

Vairāk informācijas par aptaujas "Mana izvēle!", ko veica nacionālais mazumtirgotājs ELVI laika posmā no 22.septembra līdz 24.sepembrim, apzinot 313 respondentus, rezultātiem var skatīt šeit: http://ejuz.lv/v6ar7. Savukārt papildu informāciju par kampaņu "Latvijas Labums" var iegūt šeit: www.latvijaslabums.lv .

Latvijas nacionālā mazumtirgotāja ELVI prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte un vieta, kurā viņš dzīvo. Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu. SIA "ELVI Latvija" ir zīmola ELVI turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.

SIA "ELVI Latvija"

x

Paroles atgadināšana