Latvijas tirgos

Latvijā sāk ražot pirmās sēklu un žāvētu augļu trifeles

AgroPols
13.11.2014

13. novembrī ekopreču veikaliņā "Idille" Barona centrā Rīgā laikā no pl.16.-19 notiks jauna un interesanta produkta - sēkliņu un žāvētu augļu trifeļu prezentācija, ko piedāvā uzņēmums "Sēklu muss". Degustācijas laikā veikaliņa apmeklētājiem būs iespēja nogaršot un pašiem pārliecināties par to, ka saldumi var būt ne vien garšīgi, bet arī veselīgi! Degustāciju vadīs saldā našķa radītāja - Agnese Nazareca.

Tās ir pirmās veselīgās trifeles, kas pagatavotas tikai no sēkliņām un žāvētiem augļiem! To sastāvā netiek izmantoti milti, cukurs, olas, mākslīgās krāsvielas vai konservanti. Sēklu mussa sastāvā izmantotas tikai dabīgas sastāvdaļas.

Produktam piemīt daudzas veselību veicinošas īpašības. Sēklu mussa vērtīgās sastāvdaļas satur daudz vitamīnu un aminoskābju. Tas ir bagātīgs olbaltumvielu un dzelzs avots. Sēklu muss ir ātrs un veselīgs enerģijas avots fiziskam vai garīgam darbam.

Sēklu mussa radītie saldumi īpaši ieteicami veģetāriešiem, sportistiem, grūtniecēm, bērniem, skolēniem un studentiem, kā arī visiem veselīga dzīvesveida piekritējiem!

Šobrīd Sēklu mussa trifeles iespējams iegādāties veikalā "Idille" (Barona centrā), "Berģu bodē" un veikaliņā "Dabīgi Produkti" Kr.Barona ielā 41/43, Rīgā.

Pasākuma laikā nogaršot jaunās Sēklu mussa trifeles aicināts ikviens veikala "Idille" apmeklētājs!

Informāciju sagatavoja Kristīne Rinča, "Sēklu mussa" pārstāve.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana