Latvijas tirgos

"Rimi" aicina ēst un dzert augļus un dārzeņus

Dace Valnere, Rimi Latvia
18.03.2015

Rimi veikalos visā Latvijā sākas Sulu dienas

Augļu un dārzeņu sulas ir lielisks veids, kā atjaunot sava organisma enerģijas rezerves pēc garās ziemas. Tās satur virkni organismam nepieciešamo minerālvielu un vitamīnu. Dzerot svaigi spiestas sulas, iespējams ne tikai ievērojami uzlabot pašsajūtu un miegu, bet arī nodrošināt organisma balansu lielu emocionālo pārslodžu gadījumos. Aicinot ikvienu savā ikdienas maltītē iekļaut vairāk augļu un dārzeņu, kā arī stiprināt organismu ar svaigi spiestu sulām, no 17. līdz 23.martam Rimi veikalos visā Latvijā notiks Sulu dienas.

Sulas pagatavošanā ir svarīgi ievērot augļu un dārzeņu saderību - izvēloties nepareizo kombināciju, tie zaudēs savas labās īpašības. "Piemēram, pētersīļi, selerijas sakne, brokoļi un spināti lieliski sader savā starpā, savukārt citrusaugļi, ananāss, granātābols un dzērvenes būs lieliska kombinācija kokteilim, kas palīdzēs atgūt mundrumu. Lai kokteili pārvērstu par sātīgu launagu, tam var pievienot tādus skābpiena produktus kā kefīrs vai rūgušpiens. Taču gadījumā, ja gribas ko kraukšķīgu, sulu var bagātināt, pievienojot tai diedzētus graudus un zaļumus," norāda Rimi Gardēžu veselīgā uztura speciāliste Inga Pūce.

Ikviena cilvēka ēdienkartei ir jābūt pēc iespējas daudzveidīgākai, tādēļ svaigi spiestas sulas ir lielisks veids, kā padarīt savu ikdienu krāsainu un veselīgu. Turklāt sulu kokteiļi ļauj katru dienu izmēģināt ko jaunu, tikai jāizvēlas savām garšas kārpiņām atbilstoši produkti. "Piemēram, ja neizdodas aizmigt, ieteicams izdzert siltu ķirbja un ingvera sulu, bet tiem, kuriem ikdienā ir liela emocionālā slodze, iesaku izmēģināt kokteili no bietēm, burkāniem, ābola un laima," sulu noslēpumus atklāj I. Pūce.

Pavasaris ir laiks, kad organismam ir nepieciešams atjaunot un papildināt enerģijas rezerves. Vienlaikus tā ir iespēja savā ikdienas ritmā vairāk pievērsties aktīvam un veselīgam dzīvesveidam. "Tādēļ jau otro gadu Rimi visā Latvijā aicina ikvienu "ēst un dzert augļus un dārzeņus", izmēģināt dažādas svaigu sulu kokteiļu receptes, kā arī atjaunot vitamīnu rezerves un atgūt pavasara mundrumu," komentē Dace Valnere, SIA Rimi Latvia vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste.

No 17. līdz 23.martam katru dienu pircējiem Rimi kioskos būs iespēja saņemt jaunu, vitamīniem bagātu sulas recepti un, izdrukājot kuponu, izmantot izdevīgu produktu piedāvājumu sulu pagatavošanai. Tāpat Sulu dienās Rimi pircējus gaida patīkams pārsteigums - sulu spiedes un blenderi par īpašām akcijas cenām.

Rimi Latvia

x

Paroles atgadināšana