Latvijas tirgos

Jaunās ražas vietējie sveramie salāti "Maxima Latvija" veikalos

Jānis Beseris, SIA "Maxima Latvija"
23.04.2015

Jau šodien [23. aprīlī] lielākajos "Maxima Latvija" veikalos iedzīvotāji var iegādāties pirmos jaunās ražas sveramos salātus, kas audzēti Latvijā. Tie tirdzniecībā būs pieejami XX un XXX formāta veikalos visā Latvijā.

"Pavasaris pamazām mūs sāk lutināt ar saulīti, arī dienas kļūst gaišākas un garākas, kas savukārt ir svarīgi arī vietējo dārzeņu audzēšanā. Salātus podiņos tirdzniecībā piedāvājam jau februāra otrā pusē, marta sākumā mūsu veikalu plauktos parādījās pirmie vietējie gurķi, bet pagājušajā nedēļā - pirmie vietējie tomāti. Mūsu pircēji augstu vērtē iespēju iegādāties vietējos dārzeņus, lai ar pavasara smaržu un garšu iepriecinātu sevi un savu ģimeni," norāda "Maxima Latvija" Mārketinga vadītāja Zane Kaktiņa.

Pērn sveramie salāti "Maxima Latvija" veikalos bija pieejami nedaudz agrāk - no 17.aprīļa. Taču pagājušajā gadā arī laika apstākļi bija labvēlīgāki salātu audzēšanai.

"Pērn kopumā "Maxima Latvija" veikalos tika pārdots gandrīz "Skonto" futbola laukums, kas noklāts ar vietējiem sveramiem salātiem. Redzēsim, vai šogad iedzīvotāji sveramos salātus izvēlēsies vairāk," turpina Z.Kaktiņa.

Pagaidām veikalos nopērkami "Monary" un "Caipira" šķirņu salāti, kuru cena "Maxima Latvija" veikalos ir 3,49 eiro par vienu kilogramu. Šie sveramie salāti audzēti zemnieku saimniecībā "Mežacīruļi".

SIA "Maxima Latvija"

x

Paroles atgadināšana