Latvijas tirgos

Jogurta "Oga" pārdošanas apjoms pēdējās nedēļās pieaudzis par 52%

Armands Artihovičs, A/s "Tukuma piens"
19.05.2015

Viens no lielākajiem piena pārstrādātājiem A/S "Tukuma Piens" divu nedēļu laikā par 52% palielinājis jogurta "Oga" pārdošanas apjomus, kas skaidrojams ar ikgadējās loterijas sākšanu.

Šā gada loterijā uzņēmums saviem pircējiem piedāvā laimēt tehnoloģiju giganta "Apple" jaunos viedtālruņus "iPhone 6", kas Latvijas pircēju vidū izraisījis vērā ņemamu interesi par loterijas produktu jogurtu "Oga". Akcija sākās 4.maijā un noslēgsies 14.jūnijā. Šajā laikā paredzēts izlozēt 12 modernos "Apple" tālruņus.

"Katru gadu, pavasara izskaņā organizējam jogurta "Oga" loteriju, taču sen nav bijusi tik milzīga interese un tik daudz dalībnieku! Esam priecīgi, ka tie pircēji, kuri ikdienā izvēlas citus jogurtus, tagad dod priekšroku A/S "Tukuma Piens" ražojumam," saka A/S "Tukuma Piens" mārketinga vadītājs Armands Artihovičs.

Dzeramais jogurts "Oga" nopērkams ar aveņu, ķiršu, zemeņu, persiku un melleņu garšām. Lai piedalītos loterijā, jāiegādājas jogurts un jāreģistrē pirkuma čeks vai nu sūtot īsziņu vai arī izmantojot mājas lapu. Čeku jāsaglabā un jāgaida loterijas rezultāti.

2006.gadā produkta iepakojums tika atzīts par labāko Latvijā, savukārt 2007.gadā A/S "Tukuma piens" ražotais jogurts ieguva prestižo balvu - "Worldstar Award for Packaging Excellence". 2013.gadā, starptautiskā pārtikas konkursa "Riga Food" ietvaros, melleņu jogurts "Oga" ieguva zelta medaļu, kā izcili kvalitatīvs produkts. "Oga" joprojām ir viens no iecienītākajiem dzeramajiem jogurtiem Latvijā, tā nemainīgi izcilās kvalitātes un garšas dēļ.

A/S "Tukuma Piens" ir viens no lielākajiem piena pārstrādātājiem Latvijā. Uzņēmums sadarbojas ar aptuveni 215 piegādātājiem, galvenokārt Kurzemē un Zemgalē, un ražo vairāk nekā 180 dažādus piena produktus, tostarp "Baltais Exports" zīmola svaigos piena produktus, "Baltais EKO" zīmola ekoloģiskos produktus - jogurtus, biezpienu, krējumu, kefīru un citus. Uzņēmumā strādā aptuveni 250 darbinieku.

A/s "Tukuma piens"

x

Paroles atgadināšana