Latvijas tirgos

Turpinot strauju attīstību, "Forevers" ievieš jaunu un vēl stingrāku iekšējās kvalitātes sistēmu

AgroPols
02.07.2015

Nu jau ik dienu degustāciju testēs sertificēti degustatori - gardēži

Latvijas gaļas pārstrādes uzņēmums SIA Forevers ieviesis jauninājumus iekšējās kvalitātes kontroles sistēmā, turpinot kvalificēt darbiniekus. Turpmāk īpaši apmācīta profesionālu gaļas ekspertu komanda - darbinieki, kas ieguvuši atbilstošus sertifikātus - katru dienu degustēs produktus un pārbaudīs katru produktu līniju, lai novērtētu ne vien sastāva kvalitāti, bet arī garšas, smaržas, konsistences atbilstību produktu receptēm, informē SIA Forevers direktors Andrejs Ždans.

Degustācijas sertifikātu ieguvuši vairāki SIA Forevers darbinieki, kā arī pats uzņēmuma vadītājs A. Ždans, kas kopā ar komandu veiks ikdienas degustācijas.

"Kārtīgs saimnieks ceļ galdā cienastu, kam ir pārbaudīta kvalitāte. Ja pašiem garšo, tad ar pārliecību varam šo produktu tirgot arī mūsu pircējiem - arī tiem, kam ir kaprīzas garšas kārpiņas," saka A. Ždans. Viņš atgādina, ka, piemēram, Francijā vairākās nozarēs ir profesionāli "degustatori", kas stingri eksaminē produktu. Ir profesionāli vīnziņi un speciālisti, kas līdz smalkākajai niansei pārzina šokolādes garšu. Savukārt Forevers gardēžu komanda pārbaudīs produktu kvalitāti.

Sertifikātu izsniedz Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts BIOR.

Uzņēmums ieguvis Latvijas Tirgotāju asociācijas Gada preces titulu produktiem: Galda desa, Desa ar sieru, doktordesa EXTRA.

Uzziņa:

- Pārdošanas apjomiem jūnijā Līgo svētku laikā bija aptuveni 7% kāpums.

- Jau iepriekš ziņots, ka līdz 2018. gadam uzņēmuma attīstībā investēs aptuveni 12,8 miljonus eiro, kas ļaus būtiski paplašināt ražošanu un atvērt jaunas tirdzniecības vietas.

Informāciju sagatavoja Ilze Lapiņa.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana