Latvijas tirgos

"Elvi": Sākas cukīni, ziedkāpostu, ķirbju un kolrābju sezona

Kazimiera Puzo, SIA "ELVI Latvija"
10.08.2015

"Sākoties sezonai, arī veikalos ELVI dārzeņu piedāvājums tiek papildināts ar Latvijā audzētajiem dzeltenajiem cukīni, gaišajiem un violetajiem ziedkāpostiem, ķirbjiem un kolrābjiem. Pašmāju ķirbjaugi, ko iegādājamies no zemnieku saimniecības "Dārzi" un "Bračas", veikalos ELVI ir nopērkami kopš 7.augusta," informē SIA "ELVI Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Pašreiz veikalos ELVI dārzeņu, ogu un zaļumu segmentā 44% ir Latvijā audzēti labumi, kas ir jau pieminētie dzeltenie cukīni, gaišie un violetie ziedkāposti, ķirbji, kolrābji, kā arī tomāti, garie gurķi, baltie redīsi, kabači, Ķīnas kāposti, kāposti, sīpoli, jaunie kartupeļi, krūmmellenes, avenes, dažādu šķirņu salāti, zaļie lociņi, baziliks un piparmētra podiņos. "Laikapstākļiem kļūstot arvien saulainākiem, Latvijā audzētu dārzeņu un augļu piedāvājums veikalos ELVI kļūs arvien daudzveidīgāks," papildina L.Vārtukapteine.

Lai nodrošinātu pircējus ar svaigiem un kvalitatīviem Latvijas dārzeņiem, ogām un zaļumiem tādā apjomā, kas atbilst pieprasījumam, ELVI sadarbojas ar vairākām zemnieku saimniecībām: Bračas, Dārzi, Kliģēni, EKO Getliņi, Mežvidi, Baltiņi, Baltpēteri, Roņi, Letis, Lekšas u.c. "Ar dažām zemnieku saimniecībām ir izveidojušas jau stabilas un ilggadējas biznesa attiecības, tomēr vienmēr esam atvērti arī jaunai sadarbībai ar pašmāju ražotājiem un lauksaimniekiem," atzīmē L.Vārtukapteine.

"Viena no galvenajām mazumtirgotāja ELVI pamatnostādnēm ir piedāvāt mūsu pircējiem pašmāju un konkrētiem reģioniem tradicionālu produkciju, atbalstot vietējos ražotājus un lauksaimniekus. Latvijas svaigu dārzeņu, augļu, ogu un zaļumu piedāvājums ir sezonāls, bet, piemēram, maizes un konditorejas izstrādājumu klāstā veikalos ELVI 97% ir pašmāju produkcija, piena un piena produktu klāstā - 95%, gaļas un gaļas produkcijas klāstā - 90%, savukārt bakalejas - 70%," atzīst L.Vārtukapteine.

ELVI ir franšīze, kas vieno jau 53 Latvijas mazumtirgotāju - franšīzes ņēmēju -, kam pieder vairāk nekā 150 veikalu ELVI visā Latvijā. Šogad pašmāju zīmols "ELVI" atzīmē 15 gadu jubileju - pirmais veikals ELVI tika atvērts 2000.gadā Siguldā.

SIA "ELVI Latvija" ir zīmola ELVI turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā. ELVI tīkla apgrozījuma pieaugums 2015.gada pirmajos sešos mēnešos, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn, pieauga par 14%.

SIA "ELVI Latvija"

x

Paroles atgadināšana