Latvijas tirgos

"Gutta" ienāk tirgū ar jaunu produktu kategoriju - augļu un ogu smūtijiem

Andris Zeļenkovs, SIA "Orkla Foods Latvija"
15.11.2016

Būtiski pieaugot Latvijas iedzīvotāju interesei par smūtijiem un veselīgiem dzērieniem kopumā, zīmols "Gutta" šā gada novembrī Latvijas tirgū laidis klajā piecus jaunus produktus smūtiju kategorijā. Jauno produktu ienākšanai tirgū tiek investēti 40 000 eiro.

"Smūtiju tirgus attīstību Latvijā apliecina gan cilvēku pieaugošā interese par veselīgiem un vitamīniem bagātiem dzērieniem, gan dažādu ražotāju piedāvājuma pieaugums smūtiju kategorijā. Vēl pirms dažiem gadiem šis segments nebija pazīstams un attīstījās ļoti lēni, bet tagad cilvēki to ir novērtējuši," skaidro Dana Erciņa-Užāne, zīmola "Gutta" pārstāve un "Orkla Foods Latvija" mārketinga direktore.

"Lielākā daļa tirgū pieejamo smūtiju ir uz piena vai jogurta bāzes. Savukārt "Gutta" smūtiji ir 100% augļu un ogu smūtiji, kuriem nav pievienoti ne piena produkti, ne ūdens, ne cukurs vai citi saldinātāji. Produkts ir bez konservantiem, bez mākslīgām krāsvielām un bez mākslīgiem aromātiem, tādēļ pēc atvēršanas to ieteicams izlietot uzreiz, bet ilgākai uzglabāšanai neatvērtā veidā būtu jāizmanto ledusskapis," informē zīmola "Gutta" pārstāve.

Latvijas tirgū palaisti pieci "Gutta" smūtiji - "Aveņu-melleņu", "Mango-banānu", "Banānu-zemeņu", "Ananasu-mango" un "Banānu-melleņu". Visi smūtiji pieejami 280 ml plastmasas pudelītēs.

"Orkla Foods Latvija" ir viens no modernākajiem un lielākajiem ēdienu un ēdiena piedevu ražotājiem Latvijā un Baltijas valstīs. Uzņēmums ar nosaukumu "Orkla Foods Latvija" strādā kopš 2015.gada decembra, kad tika pabeigta "Orkla" grupai piederošo kompāniju SIA "Spilva" un AS "Gutta" apvienošana vienā uzņēmumā. Jau vairāk nekā 20 gadus Latvijā un arī tās kaimiņvalstīs ir pazīstami un iecienīti uzņēmuma zīmoli un produkti, kas pieejami tādās kategorijās kā tomātu mērces un kečupi, majonēzes, dresingi, konservēti dārzeņi, ievārījumi un deserti, mārrutki un sinepes, zupas un otrie ēdieni, garšvielas, sulas un nektāri, dzeramais ūdens un kvasa dzēriens, smūtiji.

Vairāk:

www.orklafoods.lv

www.gutta.lv

SIA "Orkla Foods Latvija"

x

Paroles atgadināšana