Ziņas no biznesa

Turpinās "Laimas" saldumu veikalu tīkla renovācija un paplašināšanās

Rita Voronkova, A/s "Laima"
11.07.2014

Pēc renovācijas durvis atkal vēris "Laima" saldumu veikals Merķeļa ielā, līdzās Rīgas Latviešu biedrības namam. 2014. gadā šis ir jau trešais veikals, kas renovēts atbilstoši jaunajam "Laimas Mīlestības vēstniecību" konceptam. Līdz gada beigām atbilstoši šim konceptam tiks renovēti vēl divi veikali. Kopējā investīciju summa plānota 300 tūkstošu EUR apjomā. Otrajā pusgadā plānots atvērt arī jaunus veikalus.

Arvis Jansons, "Saldumu tirdzniecības" valdes priekšsēdētājs: "Mērķtiecīgi turpinām Laimas saldumu veikalu tīkla attīstību, jo katrs veikals pēc renovācijas kļūst par Laimas zīmola vēstniecību, piedāvājot patērētājiem svaigāko un plašāko produktu spektru. Pirmajā pusgadā renovēti jau trīs Laimas saldumu veikali: TC Galerija Centrs Audēju ielā, TC Minska, kā arī veikals Nīcgales ielā. Jaunatvērtais veikals Merķeļa ielā līdzās Rīgas latviešu biedrības namam kļuvis arī plašāks, palielināta kafejnīcas zona. Jaunajos veikalos, atbilstoši "Laimas Mīlestības vēstniecību" konceptam, ir uzstādīti arī informatīvie stendi, kuros var interaktīvā veidā iepazīties ar Laimas produkcijas pilnu spektru, iegūt informāciju par jaunajiem produktiem, uzņēmuma aktualitātēm, kā arī sniegt savus komentārus un atsauksmes uzņēmumam."

Otrajā pusgadā plānots renovēt vēl divus veikalus Rīgā, Tallinas ielā un Kr.Valdemara ielā. Kopumā darbojas 25 Laimas saldumu tirdzniecības veikali. To vēsture aizsākas 1990-to gadu sākumā, kad pie saldumu rūpnīcām tika atvērti pirmie, toreiz saukti par uzņēmumu firmas veikaliem, kas izraisīja lielu patērētāju interesi un apmeklētību. Tieši patērētāju vēlme iegriezties un pirkt saldumus šajos veikalos kļuva par pamatu lēmumam - veidot Laimas saldumu tirdzniecības tīklu.

Arvis Jansons: "Tagad var teikt - Laimas veikali piedzīvo savu renesansi, kļūstot par Laimas un iedzīvotāju ne tikai iepirkšanās, bet arī satikšanās un sadarbības centriem."

Foto ar jaunatvērtā veikala interjeru pieejami šeit: http://failiem.lv/u/sjflqfhhttp://failiem.lv/u/sjflqfh

Vairāk informācijas par uzņēmumu www.laima.lv , seko līdzi jaunumiem http://www.draugiem.lv/laima/, http://www.facebook.com/LaimaSaldumi un http://twitter.com/LaimaSaldumi.

A/s "Laima"

x

Paroles atgadināšana