Ziņas no biznesa

"Rasa" sāk ražot krēmsierus ar citronu un olīvām

Linda Ļisicina, Food Union
23.07.2014

Piena produktu zīmolam RASA klajā nākuši krēmsieri ar divām jaunām garšām - ar citronu un ar olīvām. RASA krēmsieru pamatā ir īsts, dabīgs saldais krējums un piens, kas rada krēmsiera īpaši maigi krēmīgo garšu un vienmērīgo struktūru. Tagad RASA krēmsieru klāstu papildina šī gada populārākā desertu garša - citrons, kā arī tradicionāli iecienītās izteiksmīgās melnās un zaļās olīvas.

"RASA zīmols turpina piedāvāt augstas kvalitātes produktus augošās piena produktu kategorijās. Mūsu mērķis ir, lai RASA kļūst par galveno orientieri pircējiem izvēloties kvalitatīvus un dabīgus piena produktus. Pircēji jau ir labi iepazinuši un novērtējuši RASA sāļo un saldo krēmsieru piedāvājumu, kura pamatā ir īsts saldais krējums un piens, un dabīgas sastāvdaļas. Tagad šo klāstu papildinām ar citronu un olīvu RASA krēmsieriem," tā Food Union zīmolu vadītāja Nataļja Sidorova.

"Citrons ir šī gada viena no populārākajām desertu garšām. Tas veido gan pamatu daudzām receptēm, gan var kalpot kā piedeva, kas piedos to nelielo citrusu niansi, jo izceļas ar patīkamu un maigu citrusaugļu garšu, kam liekas, ka pievienotas pat nedaudz citrona miziņas", atklāj Signe Meirāne, kulinārijas eksperte, mājaslapas un žurnāla Četras Sezonas redaktore. Citronu krēmsiers ierasti tiek izmantots tādos klasikos desertos, kā Ņujorkas siera kūka, citronu tarte, citronu pīrāgs un biezpiena deserti.

"Olīvas ierasti tiek izmantotas dažādu Vidusjūras ēdienu pagatavošanā, lai piešķirtu ēdienam izteiksmīgu olīvu noti. RASA krēmsiers ar lieliem melno un zaļo olīvu gabaliņiem kombinācijā ar vienmērīgo saldkrējuma krēmsiera masu iegūst bagātīgu un pabeigtu un ļoti labi jūtamu olīvu garšu," papildina Signe Meirāne. Melnās olīvas ierasti ir nedaudz saldākas, savukārt zaļās - skābeni asākas. Iesakām olīvu krēmsieru pasniegt ar zivi, salātiem, pastu un baudīt izsmalcinātu Vidusjūras vasaras garšu. Jaunais krēmsiers kļūs par labu piedevu gan vienkāršām uzkodām, gan radošiem pavārmākslas šedevriem.

Jaunie RASA krēmsieri papildina jau esošo RASA krēmsieru klāstu, kurā ietilpst klasiskais krēmsiers, vieglais krēmsiers ar jogurtu, krēmsiers ar saldo papriku un tomātiem, ar zaļumiem un garšaugiem un krēmsiers ar gailenēm, kā arī saldie krēmsieri - ar avenēm un cepumiem. Jaunie citronu un olīvu RASA krēmsieri jau ir pieejami gan Latvijas lielveikalos, gan nelielajos piemājas veikaliņos.

Food Union piena produktu zīmols RASA pircējiem piedāvā augstākās kvalitātes piena produktus ar pārliecību, ka tie ir dabīgi - ražoti no Latvijā iegūta piena bez mākslīgām piedevām un konservantiem. RASA produktu klāstā ietilpst sviests, saldais krējums, jogurti, krēmsiers, kausētais siers un paniņas ar dažādām garšām un dažādos iepakojumos - kopumā 25 dažādi produkti.

Food Union

x

Paroles atgadināšana