Citas ziņas sadaļā
«Latraps» sadarbībā ar vācu «Pfeier & Langen» attīstīs zirņu proteīna ražotni Jelgavā
"Rīgas Dzirnavnieks" auzu audzēšanas programmā šogad piedalīsies 30 zemnieku saimniecības
Iecienītajam konditorejas zīmolam "Staburadze" jauna vizuālā identitāte
"Laima" piedalās lielākajā Krievijas pārtikas un dzērienu izstādē
"Maxima Latvija" par 50% samazina gurķu importu, dodot priekšroku vietējai produkcijai
Aldaru ieguldījums novērtēts
Sākta konkursa "Laukiem būt!" reģionālo pieteikumu vērtēšana
Par mūža ieguldījumu Latvijas alus gada balvas pasniegs Mārai Sirmai - SIA "Bauskas alus" galvenajai tehnoloģei un Pēterim Micānam - SIA "Piebalgas" alus izpilddirektoram
"Latvijas balzama" alkoholisko dzērienu ražošanai iepirkto dabīgo izejvielu daudzums divu gadu laikā audzis par 30%
Pabeigta cūku likvidēšana Āfrikas cūku mēra skartajā saimniecībā "Rukas"
Ziņas no biznesaSaldējums palīdz atvēsināties karstajā laikā; būtiski pieaudzis tā patēriņšIeva Jansone, AS "Druva Food"
08.08.2014 Laikā, kad gaisa temperatūra aiz loga sasniedz +30 grādu atzīmi, ikviens meklē iespēju kā atvēsināties - citi dodas uz kādu no tuvējām peldvietām vai uzturas kondicionētās telpās, citi, savukārt, mazina veldzi ar gardu un atvēsinošu saldējumu. Kā norāda AS "Druva Food" pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks, šajā karstajā periodā saldējums ir viens no pieprasītākajiem produktiem, jo tā atvēsinošās īpašības sniedz iedzīvotājiem atelpu no lielās tveices. Saldējuma patēriņš būtiski pieaudzis jūlija mēnesī, kad pēc ilgāka laika Latvijā beidzot ieplūda siltās gaisa masas. Vasarā uzmanīgi sekojam līdzi temperatūras izmaiņām, lai līdz ar pieprasījuma kāpumu varētu palielināt saldējuma ražošanas jaudas, tādējādi sniedzot iespēju iedzīvotājiem baudīt gardo un atvēsinošo kārumu. Kā saldējuma ražotāji, jūtamies atbildīgi par katru, kas vēlas ne tikai panašķoties, bet arī atvēsināties, izvēloties produktus no īsta piena un sviesta. Esam gandarīti, ka arvien lielāku uzmanību pircēji sāk pievērst tieši produktu sastāvam - tiek izvērtēts, vai tie nesatur mākslīgas piedevas un vai to gatavošanā izmantoti kvalitatīvi un dabiski produkti, kas ir ļoti svarīgi, īpaši tāpēc, ka saldējums ir arī bērnu iecienīts gardums," turpina Jānis Muižnieks. Saldējums ir īpaši pieprasīts gan dažādiem ģimenes kopā sanākšanas vakariem, bērnu un jauniešu ballītēm, gan desertu pagatavošanai, kā arī Druvas plombīra saldējums lieliski noder gatavojot dažādus saldējuma kokteiļus. Patiesi garšīga, atvēsinoša un baudāma kokteiļa galvenā sastāvdaļa, nenoliedzami, ir labs saldējums. Saldējuma kokteiļi savu burvību nezaudē ne ziemā, ne vasarā - to būtība nav tikai atvēsināt cilvēkus karstā vasaras dienā, bet tas piešķir svētku garšu dažādiem pasākumiem, turklāt to var gatavot pēc katra individuālajām vēlmēm. Zemenes, ķirši, apelsīni, avenes, šokolāde vai kāda cita garda piedeva padarīs saldējuma kokteiļa baudīšanu vēl tīkamāku. Druvas saldējums sniedz plašas izvēles iespējas ikvienai gaumei, piedāvājot gan klasisko cigoriņu, plombīra, rozīņu, šokolādes saldējumiem un ne tikai. Pircējiem šobrīd tiek piedāvāti arī Premium kategorijas saldējumi ar cigoriņu, plombīra, zemeņu, mango - meloņu un sarkano vīnogu garšu. Druvas jaunais piedāvājums tiek atzinīgi novērtēts saldējuma patīkamās garšas un izcilās kvalitātes dēļ. Saldējumi, kas gatavoti no svaiga piena un sviesta, padara to baudīšanu par neatņemamu vasaras sastāvdaļu. Akciju sabiedrība "Druva Food" ir sevi pierādījusi un pircējiem zināma kā dabīga un garšīga saldējuma ražotāja, kas ražošanas procesā izmanto īstus piena un sviesta produktus, kas iegūti no vietējiem ganāmpulkiem, tā atbalstot Latvijas lauksaimniekus. Druvas saldējuma pamatā ir gadu gaitā pilnveidotas receptes, kas kopā ar inovācijām ražošanas procesos, nodrošina kvalitatīvu piedāvājumu. |