Ziņas no biznesa

AS "Gutta" jau 20 gadus ražo Latvijā

AgroPols
09.09.2014

Bezalkoholisko dzērienu ražotājs AS "Gutta" atzīmē 20 gadus, kopš darbības uzsākšanas un ražotnes izveidošanas Latvijā. "Gutta" ieņem vienu no vadošajām pozīcijām Baltijas valstu tirgū un ir otrais lielākais savas nozares ražotājs Latvijā. "Gutta" eksportē produktus uz Krieviju, Lielbritāniju, Norvēģiju, Īriju, Japānu, Slovākiju un Baltijas valstīm. Uzņēmuma sortimentā ir vairāk nekā 60 produktu ar tādām preču zīmēm kā Gutta, Gutta MAX, Everest, Rīgas Kvass un citām.

Rolands Gulbis, AS "Gutta" valdes priekšsēdētājs: "Savos 20 gados "Gutta" vienmēr sekojusi līdzi jaunākajām patērētāju tirgus tendencēm, katrs jauns izaicinājums ir devis iespēju mācīties, attīstīties, kļūt vienotākiem un pats galvenais - profesionālākiem, ar stabilu mērķu apzināšanu un skaidru nākotnes vīziju. Ik gadu uzņēmuma apgrozījums palielinās, radot jaunas attīstības iespējas un pilnveidi nākotnē, izstrādājot un piedāvājot jaunus produktus. Atbilstība nepārtraukti pieaugošajām klientu prasībām pēc visaugstākā līmeņa kvalitātes ir vitāli nepieciešama ikviena uzņēmuma turpmākai izaugsmei jebkurā darbības nozarē, un šādi "Gutta" ir demonstrējusi savu nezūdošo vēlmi sniegt patērētājam vislabāko produktu. To apliecina arī pircēju lojalitāte "Gutta" produktam, nemainīgi priekšroku dodot vietēji ražotiem produktiem."

Kā novērtējums "Gutta" darbam ir saņemti visaugstākie novērtējumi gan Latvijā, gan ārvalstīs. Iegūti kvalitātes diplomi vietējās un starptautiskajās izstādēs un visaugstākie novērtējumi par darbu un kvalitāti.

"Gutta" regulāri investē līdzekļus ražotnes modernizācijā, radot jaunas attīstības iespējas, kā arī jaunus produktus patērētājiem. Uzņēmuma ražošanas procesu nodrošina moderns aprīkojums, kas pilnībā atbilst mūsdienu ražošanas standartiem, nodrošinot visaugstāko kvalitāti un uzticību "Gutta" produkcijai.

"Gutta" ir viens no pirmajiem pārtikas uzņēmumiem Latvijā, kas ieviesa un sertificēja starptautiski atzītas kvalitātes vadības sistēmas atbilstoši ISO 9001 un HACCP (pārtikas produktu nekaitīgums), kas apliecina, ka bezalkoholisko dzērienu līderis ir efektīvi strādājis, lai attīstītu, uzturētu un nemitīgi pilnveidotu kvalitātes vadības un pārtikas drošības sistēmu.

AS "Gutta" ir nozīmīgs dabīgo augļu un dārzeņu sulu, nektāru, sulas dzērienu, dzeramā ūdens un gāzēto bezalkoholisko dzērienu ražotājs un izplatītājs Baltijas valstu tirgū. Uzņēmums dibināts Latvijā 1994. gadā. Sākotnēji "Gutta" ražošana tika attīstīta Ogres rajona Ogresgalā, bet 1997. gadā "Gutta" pārcēla ražošanu uz Valdlaučiem jaunuzbūvētajā rūpnīcā Rāmava, kas ir viena no modernākajām rūpnīcām Baltijā. No 2002. gada AS "Gutta" ietilpst Latvijas un Īslandes industriālo investīciju grupā Nordic Partners. Kopš 2014. gada AS "Gutta" ir Norvēģu koncerna ORKLA Group sastāvā.

Informāciju sagatavoja Maija Dulle-Sūniņa, sabiedrisko attiecību konsultante.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana