Ziņas no biznesa

AS "Tukuma Piens" ievērojami paplašina ražoto produktu klāstu

AgroPols
27.11.2014

A/S "Tukuma Piens" uzsācis vairāku jaunu produktu ražošanu, papildinot "Baltais" zīmolu ar ekoloģisku pienu un sviestu, kā arī trīs jauniem jogurtiem ar sēklām. Pēdējā gada laikā uzņēmums kopumā ražošanā ieguldījis gandrīz pusmiljonu eiro, turpinot uzsākto investīciju politiku.

Pēc daudzu iedzīvotāju aicinājumu un rūpīgas tirgus izpētes, A/S "Tukuma Piens" uzsācis ražot "Baltais" ekoloģisko pienu, savukārt jau decembrī pircējiem būs iespēja iegādāties ar bioloģisko sviestu.

Veselīga dzīvesveida piekritējiem turpmāk būs iespējams sevi palutināt ar "Baltais" jogurtiem ar sēklām, kuriem pievienoti rabarberi un saulespuķu sēklas, dzērvenes un kviešu klijas, kā arī avenes un linsēklas.

"Kopš uzsākām "Baltais" ekoloģisko produktu ražošanu, daudzi jautāja, kāpēc nav nopērkams bioloģisks piens. Tagad esam šo "iztrūkumu" novērsuši," saka A/S "Tukuma Piens" mārketinga vadītājs Armands Artihovičs, "savukārt jaunie "Baltais" jogurti ar sēklām un latviskajām garšām noteikti patiks veselīga dzīvesveida piekritējiem."

A/S "Tukuma Piens" mērķtiecīgi realizē investīciju politiku, ieviešot arvien jaunus produktus, lai piedāvātu tos gan vietējiem pircējiem, gan arī eksporta tirgos.

A/S "Tukuma Piens" ir viens no lielākajiem piena pārstrādātājiem Latvijā, kas sadarbojas ar 225 piegādātājiem, galvenokārt Kurzemē un Zemgalē, un ražo vairāk nekā 180 dažādus piena produktus, tostarp "Baltais Exports" zīmola svaigos piena produktus, "Baltais EKO" zīmola ekoloģiskos produktus: jogurtus, biezpienu, krējumu, kefīru u.c. Uzņēmumā strādā aptuveni 250 darbinieku.

Informāciju sagatavoja Rūta Grikmane, "Rū Komunikācijas" projektu direktore.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana