Ziņas no biznesa

"Forevers" turpina attīstīties

Sanita Liepiņa, SIA "Forevers"
09.12.2014

Latvijas gaļas pārstrādes uzņēmums Forevers šogad uzņēmuma attīstībai investējis 1,70 milj. eiro. Šā gada novembrī pārdots rekorliels produkcijas apjoms - 1 167 423 000 kg produkcijas.

Jau ziņots, ka Latvijas gaļas pārstrādes uzņēmums Forevers  līdz 2018. gadam uzņēmuma attīstībā plānojis investēt aptuveni 12, 810 milj. eiro. Uzņēmuma investīcijas paredzētas diviem vērienīgiem projektiem – jaunas rūpnīcas celtniecībai un esošās rūpnīcas rekonstrukcijai.

Forevers direktors Andrejs Ždans: "Šogad esam investējuši 1,25 miljonus eiro uzņēmuma ražošanas iekārtās, kas ļauj nepārtraukti palielināt uzņēmuma ražošanas apjomus. Savukārt 450 tūkstoši eiro ieguldīti uzņēmuma autoparka paplašināšanā."

Uzņēmumā iegādātas kūpinātavas, intensīvās dzesēšanas iekārtas Sorgo, jauna veida iepakošanas iekārta Multivac, Tavil - iekārta, kas uz iepakojuma uzspiež bandroles, aizstājot roku darbu, Piller, kas ļauj ražot produktus bez apvalka.

Ziņots, ka Forevers ceļ jaunu rūpnīcu, jo esošajā, vērienīgi pieaugot produkcijas ražošanas apjomiem, kļuvis par šauru. Jaunā ražotne tiks celta blakus šobrīd esošajai. Forevers jau noslēdzis sadarbības līgumu ar Vācijas kompāniju Foodfab par jaunās ražotnes ģenerālplāna izstrādi. Jaunā ražotnes ēka būs lielāka un uz turieni tiks pārcelta tagadējo produktu ražošana.

Foreveram visā Latvijā ir 52 tirdzniecības vietas, gada nogalē - uz Ziemassvētkiem plānots atvērt vēl divas - Rīgā, Maskavas ielā 400 (t/c Zoom) un Krāslavā, Rīgas ielā 61. Forevers vēlas pateikties saviem sadarbības partneriem par veiksmīgu sadarbību šogad un tādēļ samazina apmaksas termiņu par piegādātajiem produktiem - Forevers turpmāk par saņemto preci norēķināsies tikai 10 kalendāro dienu laikā.

Par Forevers:

Forevers ir trešais lielākais gaļas pārstrādes uzņēmums Latvijā, kas šajā jomā darbojas jau vairāk nekā 17 gadus un kuram ir divas filiāles - Jēkabpilī un Saldū. Forevers nodrošina darbu 249 darbiniekiem. Latvijas gaļas pārstrādes uzņēmums Forevers ar svaigu un gardu produkciju nodrošina ļoti lielu Latvijas sabiedriskās ēdināšanas jomu - valsts iestādes - bērnudārzus, skolas, pansionātus, slimnīcas. Foreveram Latvijā šobrīd ir 52 tirdzniecības vietas, bet turpmāko divu gadu laikā paredzēts to skaitu palielināt līdz 70.

Gaļas pārstrādes uzņēmums Forevers ir viens no retajiem gaļas pārstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas sniedz iespēju patērētājiem iegādāties tikko kūpinātu gaļu, desas, cīsiņus vai svaigu gaļu tieši no ražotnes, par ražotāja cenām bez starpnieku uzcenojuma.

SIA "Forevers"

x

Paroles atgadināšana