Ziņas no biznesa

Ezerkauliņi prezidentūras viesiem nodrošinās veselīgus dārzeņus

AgroPols
18.12.2014

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāts parakstījis sadarbības līgumu ar SIA "Baltijas Dārzeņi", kas paredz prezidentūras delegātiem un viesiem piedāvāt Latvijā audzētus burkānus.

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē direktore Kristīne Pommere, parakstot līgumu norādīja, ka viena no Latvijas prezidentūras pamatvērtībam ir ilgtspēja un viena no prezidentūras darba prioritātēm ir arī veselīgs uzturs. Tāpēc sekretariāts pateicas SIA "Baltijas Dārzeņi" par iespēju atsvaidzināt un pilnveidot prezidentūras viesu ēdienkarti.

Jāatzīmē, ka burkāni vienmēr uzskatīts par vienu no veselīga uztura stūrakmeņiem. Burkānos ir daudz karotīna. Cilvēka organismā karotīns pārvēršas par A vitamīnu, ko sauc par augšanas vitamīnu.100 g burkānu nodrošina organismam nepieciešamo karotīna diennakts devu. Trīs vidēji lieli burkāni nodrošina enerģiju, kas nepieciešama, lai nosoļotu 5 km. Tāpat burkāni uzlabo sirds un asinsvadu veselību. Ikdienā, apēdot 2 burkānus, holesterīna līmenis pazeminās par 20%.

No 2015.gada 1.janvāra līdz 30.jūnijam Latvija pirmo reizi tās vēsturē uz sešiem mēnešiem kļūs par prezidējošo valsti Eiropas Savienības Padomē. Veiksmīgai prezidentūras norisei ikviens uzņēmējs vai iedzīvotājs aicināts piedāvāt savas preces, pakalpojumus, kā arī finanšu līdzekļus. Plašāka informācija par ziedojumiem un dāvinājumiem prezidentūrai šeit.

Fotogrāfijas no sadarbības līguma parakstīšanas: https://www.flickr.com/photos/es2015lv/sets/72157649372013829/

Izmantojot fotogrāfijas, atsauce uz eu2015.lv obligāta!

Informāciju sagatavoja Lāsma Lapinska, Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāta Prezidentūras komunikācijas un sabiedrisko attiecību departamenta projektu vadītāja.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana