Ziņas no biznesa

"Tukuma Piens" investē līdzekļus jaunā fasēšanas iekārtā

AgroPols
21.01.2015

Viens no Latvijas lielākajiem piena pārstrādātājiem A/S "Tukuma Piens" investējis 700 tūkstošus eiro jaunas iekārtas iegādē, lai piedāvātu iedzīvotājiem "Baltais" Eko jogurtu 150 gramu četrpakas iepakojumā. Pašreiz uzsākts fasēt melleņu un aveņu jogurtus, kas jau tuvākajā laikā būs nopērkami lielākajos tirdzniecības tīklos.

Līdz šīm "Baltais" Eko ar melleņu, aveņu, ķiršu, meža zemeņu un bezpiedevu jogurti bija nopērkami tikai 350 gramu iepakojumos, un dzeramie meža zemeņu un melleņu jogurti 500 gramu iepakojumos. Jaunā fasēšanas iekārta ražota Spānijā.

"Esam patiesi lepni, ka tieši A/S "Tukuma Piens" pirmais uzsācis fasēt jogurtu iecienītajās četrpakās. Līdz šim varēja iegādāties tikai importētus jogurtus šādā iepakojumā, tādēļ paredzams, ka investīcijas būs veiksmīgas un Latvijas iedzīvotāji labprāt pirks mūsu pašu ražoto jogurtu," saka A/S "Tukuma Piens" mārketinga vadītājs Armands Artihovičs.

Šādas četrpakas priekšrocības ir lietošanas un uzglabāšanas ērtums. Uzņēmums pašreiz ir vienīgais Latvijā, kas samērā lielos apjomos piedāvā iegādāties "Baltais" Eko produktus, tostarp, jogurtu, biezpienu, krējumu, kefīrs, putras un biezpiena sieriņus.

A/S "Tukuma Piens" ir viens no lielākajiem piena pārstrādātājiem Latvijā, kas sadarbojas ar 225 piegādātājiem, galvenokārt Kurzemē un Zemgalē, un ražo vairāk nekā 180 dažādus piena produktus, tostarp "Baltais Exports" zīmola svaigos piena produktus, "Baltais EKO" zīmola ekoloģiskos produktus: jogurtus, biezpienu, krējumu, kefīru u.c. Uzņēmumā strādā aptuveni 250 darbinieku.

Informāciju sagatavoja Rūta Grikmane, "Rū Komunikācijas" projektu direktore.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana