Ziņas no biznesa

Lauku labumu tirdziņā būs nobaudāmi uz vietas pagatavoti brieža gaļas burgeri

Prospero sabiedrisko attiecību aģentūra
08.04.2015

Uz vietas pagatavoti brieža gaļas burgeri, jēra gaļa un kazas siers ir tikai daži no jaunumiem, kas būs nopērkami nupat atvērtajā Lauku labumu tirdziņā starp tirdzniecības centriem Spice un Spice Home. Lai palīdzētu Latvijas zemniekiem pašu izaudzēto, gardo un veselīgo produkciju nogādāt pēc iespējas vairāk pilsētniekiem, šogad tirdziņš darbosies trīs dienas nedēļā - ceturtdienās, piektdienās un sestdienās.

Viens no vilinošākajiem jaunumiem Lauku labumu tirdziņā šopavasar solās būt brieža gaļas burgeri, kas tiks gatavoti apmeklētāju acu priekšā. Brieža gaļa ir viens no populārākajiem medījumiem, jo tai piemīt daudzas labas īpašības, piemēram, augsts dzelzs saturs un zems holesterīna līmenis.

Nopērkami arī dažādi sieri un citi iecienīti piena produkti, jēra, liellopa un vistas gaļa, bioloģiskā maize, dārzeņi, augļi, ogas un garšaugi, zāļu tējas un augļu sulas, mājas saldējums un konditorejas izstrādājumi, kā arī biškopības produkti un stādi. Tie nākuši no tādām zemnieku saimniecībām kā Jaundimdāni, Celmi, Apiņi, Kraujas, Osīši, Vārpas, Cepļi, Medīgas un citām.

Lauku labumu tirdziņš tiek rīkots sadarbībā ar Latvijas Zemnieku federāciju, kas uzrauga, lai visa piedāvātā produkcija būtu pašu zemnieku audzēta un pagatavota. Tādēļ iegādājoties preces tirdziņā pircējs var būt drošs, ka ne tikai atbalstīs vietējos ražotājus, bet arī iegūs veselīgam uzturam nepieciešamo produkciju.

Šogad Lauku labumu tirdziņš būs atvērts ceturtdienās un piektdienās no pulksten 12.00 līdz 19.00 un sestdienās no 10.00 līdz 19.00. Tas atrodas auto stāvvietā starp tirdzniecības centriem Spice un Spice Home Rīgā, Lielirbes ielā 29.

Informāciju sagatavoja Maija Trikule, "PROSPERO Sabiedriskās attiecības" Projektu vadītāja.

Prospero sabiedrisko attiecību aģentūra

x

Paroles atgadināšana