Ziņas no biznesa

"Maxima Latvija" veikalu plauktus pilda rudens ražas veltes

Zane Udrase, Maxima Latvija
09.10.2015

Lai gan "Maxima Latvija" veikalos jau pieejami dažādi Latvijā audzēti dārzeņi un augļi, šonedēļ sortimentu papildina arī vietējie rutki, kāļi un puravi.

No piektdienas, 9. oktobra, visos "Maxima Latvija" veikalos pieejami Latvijā audzēti rutki un puravi, savukārt XXX, XX formāta veikalos - vietējie kāļi.

"Latvijā audzētie dārzeņi un augļi vienmēr ir bijuši cieņā - mūsu klientu iepirkumu groziņos tie vienmēr atrod vietu. Tādēļ arī mēs vēlamies sniegt iedzīvotājiem pēc iespējas plašāku izvēli vietējo rudens velšu izvēlē," norāda "Maxima Latvija" Mārketinga vadītāja Zane Kaktiņa.

"Šogad ļoti laba raža bijusi rutkiem, savukārt kāļiem, salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem, tā nav bijusi tik veiksmīga. Neskatoties uz to, cenšamies saviem klientiem piedāvāt dažādas vietējās audzētās kultūras," turpina Z.Kaktiņa.

Rutku cena "Maxima Latvija" veikalos ir 0,95 EUR par vienu kilogramu, tos veikaliem piegādā SIA "Kerio" un "Baltijas dārzeņi". Kāļi tiek pārdoti par 0,89 EUR par kilogramu, un tos veikaliem piegādā SIA "Zemenes" un "Baltijas dārzeņi". Savukārt puravus "Maxima Latvija" veikalos var iegādāties par 1,29 EUR par kilogramu, un tos veikaliem piegādā "Baltijas dārzeņi", "Mūsmāju dārzeņi" un SIA "Kerio".

Maxima Latvija

x

Paroles atgadināšana