Ziņas no biznesa

"Laima" laiž klajā Ziemassvētku produktu kolekciju

Dana Erciņa - Užāne, Orkla Confectionery & Snacks Latvija
12.11.2015

Iecienītākais šokolādes un saldumu zīmols Latvijā "Laima" laidis klajā plašu Ziemassvētku produktu kolekciju. To veido kopumā četrdesmit deviņi produkti - kā tradicionāli iecienītākie "Laimas" saldumi, tā arī pavisam jauni, speciāli ziemas skaistākajiem svētkiem radīti gardumi. Tie visi veidoti kā ideāla dāvana - katram saldumam ir veidots unikāls, krāšņa dāvanu papīra dizains, gatavs iepriecināt kā lielus, tā mazus. "Laima" Ziemassvētku produktu izstrādē un dizainu izstrādē ieguldīti teju 60 tūkstoši eiro.

"Ticot Ziemassvētku brīnumam, "Laima" aicina izvēlēties Mīlestību un iepriecināt savus mīļos ar kripatiņu svinīguma, prieka, pārsteiguma, gaišuma un sirds siltuma - emocijām, kas ieslēptas ikvienā "Laima" Ziemassvētku dāvanā," stāsta Dana Erciņa-Užāne, "NP Foods" Komunikācijas direktore.

"Laima" Ziemassvētku piedāvājumā ir īpaši padomāts par šiem svētkiem raksturīgo garšu un smaržu apvienojumu gardā un vizuāli baudāmā dāvanā. Kā patīkams atklājums zefīra mīļotājiem būs jaunais Maigums ar sulīgu ābolu un kanēļa pildījumu. Piparkūku cienītājus "Laima" šogad iepriecina ar plānām kraukšķīgām piparkūku sirdīm, kas paslēptas svinīgā piparkūku kārbā, un pildītām piparkūkām ar izteiksmīgu dzērveņu pildījumu. Kā punkts uz i perfektai svētku noskaņai būs "Laima" rūgtā šokolāde ar dzērvenēm un drupinātām piparkūkām. Savukārt ikvienu mazo sirsniņu "Laima" šogad iepriecina ar speciāli bērniem radītām tematiskām saldumu izlasēm un, protams, - "Laima" Adventes kalendāru. Visizsmalcinātāko garšu kārpiņu īpašnieki nepaliks vienaldzīgi, dāvanā saņemot "Laima Exclusive" kolekcijas produktu, kas ir nelielā daudzumā ar rokām darinātas šokolādes baudīšanai visīpašākajos svētku mirkļos.

"Laima" Ziemassvētku produkti pilnā sortimentā jau pieejami visā "Laima" saldumu veikalu tīklā - 24 veikalos Rīgā, Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Cēsīs un Jūrmalā. Novembra laikā svētku produkcija būs pieejama arī visos lielāko tirdzniecības ķēžu veikalos.

Par Laima:

Laima ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā un šogad atzīmē 145 gadu jubileju. Šobrīd Laima ir vienīgais šokolādes ražotājs Baltijas valstīs, kas izvērsis eksportu vairāk nekā 37 pasaules valstīs - ASV, Kanādā, Ķīnā, Izraēlā, Lielbritānijā, Īrijā, Krievijā, Baltkrievijā, Azerbaidžānā, Kazahstānā un Turkmenistānā. Eksporta apjomi kopumā veido 15% no saražotās produkcijas.

Par Orkla:

Orkla ir tirgus līderis plaša patēriņa produktu, kā arī mazumtirdzniecības, pārtikas, maiznīcu un konditoreju konceptuālo risinājumu piegādē Ziemeļvalstīs un Baltijas reģionā. Orkla grupai ir arī stipras tirgus pozīcijas dažādās produktu kategorijās Indijā, Čehijā un Austrijā. Uzņēmums ir galvenais piegādātājs Eiropas maizes tirgus segmentā. Orkla ir Oslo Fondu biržā (Oslo Stock Exchange) kotēta kompānija; tā bāzēta Oslo, Norvēģijā. Orkla apgrozījums 2014.gadā bija 30 miljardi NOK (3,41 miljardi EUR), grupā strādā 13 000 darbinieku.

Orkla Confectionery & Snacks Latvija

x

Paroles atgadināšana