Ziņas no biznesa

"Straupes" Jāņu siers - pirmais ar ES logotipu

Vanda Davidanova, Siera klubs
23.05.2016

Tuvojas Jāņi, tradīcijām bagātākie latviešu svētki. Protams, to neatņemama sastāvdaļa būs Jāņu siers, kuru šogad piedāvās tikai pieci piena pārstrādes uzņēmumi: "Valmieras piens", "Straupe", "Dundaga", "Rankas piens" un "Lazdonas piensaimnieks". Produkta marķējumā pircēji ieraudzīs jaunumu - Eiropas Savienības Garantēto tradicionālo īpatnību reģistra logotipu, kas Jāņu sieru izcels pārējo produktu vidū, nodrošinot tam vēl lielāku patērētāju uzticēšanos, garantējot augstu kvalitāti un atpazīstamību gan pašmāju ļaudīm, gan tūristiem no ES valstīm.

Piensaimnieku kooperatīvā sabiedrība "Straupe" ir pirmais uzņēmums no minētā piecinieka, kurš sācis ražot Jāņu sieru ar jaunu marķējumu uz etiķetes. Un pirmais, kuram šo izcilo sieru novērtēšanai pasniedza biedrības "Siera klubs" valdes priekšsēdētāja Vanda Davidanova, bija zemkopības ministrs Jānis Dūklavs.

Vēlēsim, lai Jāņu siera ražotājiem šis ir dāsns gads, lai mazie ritulīši ripo pretī patērētājiem, nesot vēsti par vasaras saulgriežu tuvošanos.

Siera klubs

x

Paroles atgadināšana