Ziņas no biznesa

Pircēji aktīvi liek lietā dāsnu ogu un dārzeņu ražu

Ksenija Andrijanova, SIA "ELVI Latvija"
19.08.2016

Sākot no jūlija vidus ELVI ir nopērkamas Latvijā audzētās krūmmellenes, ko cilvēki ar prieku iegādājas - pa šo laiku pircēji ir apēduši 261,7 kilogramus krūmmelleņu. "Lai nodrošinātu pircējiem iespēju nopirkt pašmāju lielogu mellenes, ELVI sadarbojas ar zemnieku saimniecībām Lauberes Ogas un Abullāči -2," informē SIA "ELVI Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Jau kopš jūlija sākuma veikalos ELVI dārzeņu, ogu un zaļumu segmentā 49% ir Latvijā audzēti labumi, kas ir dažādas šķirnes tomāti, gurķi, redīsi, kabači, cukini, ķirbji, Ķīnas kāposti, kāposti, sīpoli, bietes, burkāni, jaunie kartupeļi, krūmmellenes, dažādu šķirņu salāti, zaļie lociņi dilles un pētersīļi. "Latvijā audzētu labumu piedāvājums ir sezonāls. Arī mainīgie laika apstākļi, kādi tie ir šovasar, var ietekmēt ražu. Tomēr iespēju robežās cenšamies piedāvāt mūsu pircējiem svaigus un gardus vietējus dārzeņus, ogas, zaļumus un augļus," papildina L.Vārtukapteine.

Lai nodrošinātu pircējus ar svaigiem un kvalitatīviem Latvijas dārzeņiem, ogām un zaļumiem tādā apjomā, kas atbilst pieprasījumam, ELVI sadarbojas ar vairākām zemnieku saimniecībām: Kliģēni, EKO Getliņi, Mežvidi, Baltiņi, Baltpēteri, Roņi, Letis, Lekšas u.c. "Ar dažām zemnieku saimniecībām ir izveidojušas jau stabilas un ilggadējas biznesa attiecības, tomēr vienmēr esam atvērti arī jaunai sadarbībai ar pašmāju ražotājiem un lauksaimniekiem," atzīmē L.Vārtukapteine.

ELVI ir franšīze ar 156 veikaliem ELVI visā Latvijā. SIA "ELVI Latvija" ir zīmola ELVI turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā. ELVI tīkla apgrozījums 2015.gadā, salīdzinot ar 2014.gadu, pieauga par 15%. Piedaloties prestižajā Latvijas Tirgotāju asociācijas konkursā, 2015.gadā mazumtirgotājs ELVI uzvarēja kategorijā "Latvijas labākais tirgotājs 2015".

SIA "ELVI Latvija"

x

Paroles atgadināšana