NVO ziņas

Iļģuciema medalus trešo reizi saņem balvu “Pārdotākais alus” Latvijas alus festivālā

AgroPols
30.05.2016

Svētdien, 29. maijā Rīgā, Vērmanes dārzā, noslēdzies 6. Latvijas alus festivāls „Latviabeerfest 2016”, kur uzvaras laurus kategorijā “Pārdotākais alus” plūca Iļģuciema medalus. SIA “Ilgezeem” ar medalu Latvijas alus festivālā piedalījās jau 4. reizi, un arī 2013. un 2014. gadā tas saņēma balvu kategorijā “Pārdotākais alus”.

 Kā atzīst SIA “Ilgezeem” mārketinga un pārdošanas daļas vadītājs Rihards Jablokovs, uzņēmums pasākumam gatavojies laikus: “Šogad festivālā piedalījāmies ar 5 medalus veidiem un kvasu, bet par apmeklētāju iecienītākajiem kļuva oriģinālais medalus un kaņepju – ingvera medalus, kas ir sastopams tikai pie mūsu ražotāja, un tam ir interesanta un neparasta garša. Esam gandarīti, ka atkārtoti saņemam šādu atzinību gan no festivāla rīkotājiem, gan no apmeklētājiem. Paldies rīdziniekiem un pilsētas viesiem par augsto novērtējumu, mūs tas iedvesmo un noteikti Iļģuciema medalus turpinās gājienu uz Eiropas valstīm, paplašinot eksporta apjomus.”

 Medalus ražošanu SIA “Ilgezeem” sāka 2012. gadā, ieviešot pirmās trīs šķirnes – oriģinālo, dzērveņu un kaņepju ingvera Medalu, sākumā galvenokārt fokusējoties uz restorānu un kafejnīcu segmentu. Šobrīd alus ir ieviests arī mazumtirdzniecībā un tiek eksportēts uz trīs valstīm.

Latvijas alus festivāls ir Biedrības "Alus brālība" organizēts pasākums, kas pulcē lielākos Latvijas alus ražotājus un Rīgas pilsētas iedzīvotājus un viesus. Šogad festivāla laikā piecas dienas bija iespēja ne tikai novērtēt jaunas un jau zināmas alus šķirnes no lielākajiem vietējiem alus ražotājiem, bet arī nobaudīt vietējo pavārmākslas meistaru gardumus, apskatīt un iegādāties amatnieku darinājumus, baudīt dažādu mākslinieku priekšnesumus.

Informāciju sagatavoja  SIA "ILGEZEEM" Mārketinga un pārdošana menedžere Nataļja Šķēle.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana