Kooperācija

„Govju dienas 2009”

AgroPols
17.07.2009

LPKS „ABC projekts” aicina piena un gaļas šķirņu liellopu audzētājus piedalīties starptautiskajā pasākumā „Govju dienas 2009” („Cow performance 2009”), kas notiks 2009. gada 4. un 5. septembrī LPKS „ABC projekts” lauksaimniecības attīstības centrā „Lielsaktas” (Kuldīgas rajona Vārmes pagastā).

Liellopu īpašnieki vērtēšanai aicināti pieteikt labākos sava ganāmpulka dzīvniekus. Jāpiesakās līdz 20. jūlijam, aizpildot dalībnieka reģistrācijas anketu. Pasākuma laikā dzīvniekus vērtēs ekspertu komisija, kuras sastāvā būs gan pārstāvji no Latvijas, gan ārvalstīm. Pirmajā pasākuma dienā ārzemju eksperti rādīs un stāstīs, kā pareizi dzīvnieki jāsagatavo eksponēšanai, kā arī vērtēs tos un stāstīs par vērtējuma izmantošanu saimnieciskajā darbā. Ciltsdarbā iesaistītajiem speciālistiem tiks piedāvātas kvalifikācijas celšanas iespējas Latvijas un ārvalstu ekspertu vadībā. Otrajā pasākuma dienā plānota dzīvnieku demonstrēšana publikai, labāko noteikšana un apbalvošana.

LPKS „ABC projekts” nodrošinās dzīvnieku transportēšanu un veterināros izmeklējumus, kā arī segs dzīvnieku uzturēšanas un ēdināšanas izmaksas pasākuma laikā. Dzīvnieku īpašniekam jānodrošina dzīvnieka sagatavošana skatei - dzīvniekam jābūt vadāmam, ar tīru, koptu apmatojumu.

Plašāka informācija atrodama dalībnieku atlases Nolikumā vai pasākuma mājaslapā: www.govjudienas.lv.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana