Kooperācija

Lauksaimniecības kooperatīvi: nepieciešama efektīvāka valsts institūciju sadarbība eksporta zīmolu attīstīšanai

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija (LLKA)
02.09.2013

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijā (LLKA) ietilpstošie lielākie lauksaimniecības kooperatīvi „Latraps”, „VAKS”, „Trikāta KS” un „Piena ceļš” norāda uz nepieciešamību aktivizēt atbildīgo valsts institūciju sadarbību, lai veicinātu eksportējošo uzņēmumu attīstību.
Lai pārrunātu pārtikas rūpniecības eksportam būtiskākos jautājumus, otrdien, 3.septembrī SIA „Latvijas Piens” piederošajā piena pārstrādes rūpnīcā notiks LLKA pārstāvju tikšanās ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktoru Andri Ozolu.  Kā norāda „Trikāta KS” valdes priekšsēdētājs Uldis Krievārs, lai nopietni izplestos Eiropas un pasaules tirgos, ir nepieciešama harmoniska uzņēmēju un valsts institūciju sadarbība. U.Krievārs: „Šobrīd mēs daudz un veiksmīgi esam sadarbojušies ar Zemkopības ministriju un izmantojuši tās rīcībā esošos instrumentus eksporta attīstīšanai. Taču mēs saredzam vēl lielāku potenciālu sadarbībā ar Ekonomikas ministrijas padotībā esošajām iestādēm, jo īpaši ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru. Ir nepieciešams maksimāli izmantot visus pieejamos resursus, lai attīstītu eksportējošo uzņēmēju zīmolus.”
Tikšanās notiks otrdien, 3. septembrī plkst. 10.00, piena pārstrādes rūpnīcā „Latvijas Piens”, Langervaldes ielā 7, Jelgavā. Tikšanās reizē piedalīsies LIAA direktors Andris Ozols, LLKA valdes priekšsēdētājs Indulis Jansons, „Trikāta KS” valdes priekšsēdētājs Uldis Krievārs, „Piena ceļš” valdes priekšsēdētāja Ilze Aizsilniece, un „Latraps” ģenerāldirektors Edgars Ruža.

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija (LLKA)

x

Paroles atgadināšana