Pašvaldībās

Daugavpils novada dome apzinājusies uzņēmējdarbības esamības nozīmi savā teritorijā

Ivars Soikāns, Leta
06.08.2009

Lai veicinātu novadā esošās uzņēmējdarbības bāzes saglabāšanu un sekmētu novada uzņēmēju un zemnieku attīstību, Daugavpils novada domē izveidota Īpašuma apsaimniekošanas un uzņēmējdarbības veicināšanas nodaļa.
Īpašuma apsaimniekošanas un uzņēmējdarbības veicināšanas nodaļas vadītāja vietnieks Aldis Cimoška aģentūru LETA informēja, ka jaunizveidotās nodaļas viens no galvenajiem uzdevumiem būs iespēju robežās sniegt atbalstu un konsultācijas uzņēmējiem un zemniekiem, nodrošināt viņus ar informāciju par pieejamajiem atbalsta pasākumiem un struktūrfondu līdzekļiem.
Lai apzinātu uzņēmēju vajadzības un iespējamo atbalstu Daugavpils novada dome aicina esošos novada uzņēmējus, jaunos uzņēmējus, kā arī uzņēmējus no citiem novadiem, kas vēlas attīstīt jaunus uzņēmējdarbības veidus Daugavpils novadā, sazināties ar nodaļas speciālistiem.
Patlaban Daugavpils novada dome ir saņēmusi no Latvijas konsulāta Pleskavā piedāvājumu piedalīties Latvijas preču gadatirgū Krievijā, Pleskavā. Uzņēmēji un lauksaimnieciskās produkcijas ražotāji tiek gaidīti ar saviem priekšlikumiem.

Leta

x

Paroles atgadināšana