Citi raksta

Lauki kā daba, dzīves vai atpūtas vieta?

Aina Odziņa, AgroPols
26.04.2010

Kā jau esam ziņojuši, šā gada 16. aprīlī Latvijas Lauksaimniecības universitātes aulā notika Lauku atbalsta dienesta desmitgadei veltīta konference „Mūsu atbildības lauki - paveiktais un darāmais”. Konferences darba kārtībā tika iekļauti referāti gan par Latvijas lauksaimniecības politiku nākamajā plānošanas periodā, gan par Eiropas Savienības finanšu uzraudzību, arī par lauku vīziju turpmākajā desmitgadē, kā arī vairāki veiksmes stāsti.

Konferenci apmeklēja vairāk nekā 300 dalībnieku - gan lauksaimnieki un lauksaimniecības produktu pārstrādes uzņēmumu pārstāvji, gan mežsaimnieki, zivsaimnieki un tūrisma pakalpojumu sniedzēji, tāpat pašvaldību un sabiedrisko organizāciju vadītāji un sadarbības partneri, kā arī tagadējie un bijušie LAD darbinieki.

Te LAD mājaslapā publicēta Rīgas Ekonomikas augstskolas profesora, Valsts prezidenta kancelejas Stratēģiskās analīzes komisijas priekšsēdētāja, M.Phil., PhD (Cantab.) Roberta Ķīļa diezgan asu reakciju izraisījusī prezentācija Lauki kā daba, dzīves vai atpūtas vieta? Lauku ekonomika, iedzīvotāji nākošajā desmitgadē .

Sk. arī rakstu

AgroPols

x

Paroles atgadināšana