Jaunumi ekonomikā

Nenokavējiet pieteikšanos dalībai izstādē „Ražots Latvijā 2010”

SIA "Kelle Expo"
30.12.2009

Šobrīd ikvienam Latvijas uzņēmējam, kas vēlas prezentēt savus produktus vai pakalpojumus, ir vēl iespēja pieteikties dalībai izstādē „Ražots Latvijā 2010”, kas notiks 2010. gada 25. - 27. martā Olimpiskajā Sporta centrā.

Izstādes organizētāji vēl laimīgu, darbīgu un panākumiem bagātu Jauno gadu gan esošajiem izstādes „Ražots Latvijā 2010” dalībniekiem, gan arī uzņēmumiem, kuri tikai par tādiem vēl kļūs!


Dalību izstādē jau pieteikuši vairāk nekā 50 uzņēmumi, starp tiem, A/S Aldaris, SIA Iecavnieks, SIA Smiltenes piens, SIA Saldus pārtikas kombināts, A/S Cēsu Alus, SIA Druvas Pārtika, SIA Stilteks, SIA Nikols, SIA Daiļrade RC, SIA Dabas vielu farmācijas laboratorija FITOSAN, SIA FONONS, SIA Junels, SIA Farmeko un citi.

Izstādes mērķis ir rast eksporta tirgus Latvijas ražojumiem un pakalpojumiem. Izstāde – gadatirgus „Ražots Latvijā 2010” atspoguļos Latvijas uzņēmējdarbības attīstības tendences, sniegs priekšstatu par ražotāju nozaru dažādību, uzskatāmi parādīs Latvijas ražotāju konkurētspējīgo produkciju, dos iespēju veidot eksporta kontaktus. Uzmanības centrā būs Latvijas ražotājs, neatkarīgi no tā lieluma, nozīmības vai popularitātes!

Ar Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības Kameras līdzdalību izstādi organizēti gatavojas apmeklēt vairāki simti uzņēmēju un pašvaldību pārstāvju no Eiropas un NVS valstīm, kas Latvijas uzņēmējiem var būt kā labs atspēriena punkts jaunām biznesa iespējām.


Plašāk par izstādi varat iegūt informāciju apmeklējot izstādes oficiālo mājas lapu www.razotslatvija2010.lv

Izstādi organizē  SIA “KELLE EXPO”.

SIA "Kelle Expo"

x

Paroles atgadināšana