Jaunumi ekonomikā

8. starptautiskā lauksaimnieciskās ražošanas un infrastruktūras izstāde "Rigaagro 2010"


15.04.2010, 12:00, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā

Izstādes "Rigaagro 2010" galvenās tēmas ir lauksaimniecības ražošana, infrastruktūra un pārvalde. Izstādē, kas notiks no 15. līdz 18. aprīlim piedalīsies gan ārvalstu, gan Latvijas uzņēmēji un piedāvās lauksaimniekiem nepieciešamo tehniku, iekārtas un citu produkciju un pakalpojumus.

Ārvalstu uzņēmumi izrāda interesi par izstādi "Rigaagro 2010"

Šogad dalību izstādē pieteikušas firmas no vairākām Eiropas valstīm. Labi pazīstams uzņēmums no Itālijas "Meccanica Benassi Spa" iepazīstinās izstādes apmeklētājus ar daudzveidīgu mazās tehnikas piedāvājumu. Kompetenti speciālisti sniegs visu informāciju par savu produkciju un piedāvās vispiemērotāko tehniku.

Savukārt Polijas firma "Serwis-Centrum Sp.z.o.o." gaidīs Latvijas piensaimniekus, lai iepazīstinātu ar slaukšanas zālēm, iekārtām, barošanas boksiem, piena kontroles sistēmām un visu, kas nepieciešams kvalitatīva piena iegūšanai. Šīs tehnikas cenas patīkami atšķiras no Latvijā jau piedāvāto iekārtu cenām, nezaudējot kvalitāti.

Baltkrievijas uzņēmums "Promburvod" interesentiem piedāvās dažāda veida sūkņus un to rezerves daļas. Savukārt Vācijas izstāžu rīkotāji "DLG e.v.", kas labāk pazīstami kā Vācijas lauksaimniecības biedrība, popularizēs lopkopības izstādi "EuroTier", kas notiks no 16. līdz 19.novembrim Hannoverē, Vācijā.

Joprojām interesi par izstādi un sadarbības partneriem Latvijā izrāda profesionālie apmeklētāji no ārvalstīm. Kā oficiālie izstādes apmeklētāji jau pieteikušies vairāk nekā desmit firmu pārstāvji, pārsvarā no Eiropas, kas vēlas Latvijā atrast nopietnus un darbīgus produkcijas izplatītājus.

Uzsvars uz tehnikas maksimāli lietderīgu izmantošanu

Mazo, bet daudzfunkcionālo tehniku piedāvās arī Latvijas uzņēmēji - IKU "Eduards" piedāvās "AVANT" minitraktorus, bet SIA "ARME" - motoblokus. Dzinējs viens, bet iespēju vairāk!

Plaša pielietojuma komunālo tehniku varēs atrast AS "Ferrus" stendā, kas būs tikai maza daļa no uzņēmuma piedāvātās produkcijas. Katram klientam tiks atrasts pieņemamākais variants, ņemot vērā vajadzības un finansiālās iespējas. SIA "Stoller" izstādē piedāvās gan traktorus, gan dažādu lauksaimniecības tehniku un sniegs konsultācijas tehnikas izmantošanā.

Vienlaikus Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 10. starptautiskā mežsaimniecības un koksnes produktu izstāde -forums "Mežs un Koks 2010", 6. starptautiskā medību, inventāra un medību saimniecības izstāde "Medības 2010" un 14. dārza un floristikas izstāde "Dārzs. Flora 2010".



Informācija
Izstādes "Rigaagro 2010" darba laiki:

15. aprīlis 12.00 - 18.00

16. - 17.aprīlis 10.00 - 18.00

18.aprīlis 10.00 - 17.00

Ieejas biļetes:

Biļetes cena - Ls 2.00

Nozares studentiem, pensionāriem, skolēniem, bērniem - Ls 1.50



Izziņas

Liene Papēde, BT 1 sabiedrisko attiecību projektu vadītāja


Tālr.: 67067524;


e-pasts: liene.papede@bt1.lv


Inese Libere, BT 1 mediju koordinatore


Tālr.: 67065011;


e-pasts: inese.libere@bt1.lv

Izstāžu rīkotājsabiedrība BT1

x

Paroles atgadināšana