Viedokļi

Aprozījums samazinās ne tikai piena produkcijas ražotājiem, bet arī ūdens tirgotājiem

Andris Bebrs, AgroPols
04.11.2009

Skarbie laiki ne tikai piena un citu lauksaimniecības produktu pārdevējiem. Arī cita vadoša pārtikas nozares zīmola -"Venden" tirgotāja apgrozījums šā gada deviņos mēnešos krities par 14% - līdz Ls 3,5 milj.
Un te nu varam gan tikai ar iejūtību uzklausīt SIA "Venden" komercdirektora Edgara Medvedska skaidrojumus "Dienas Biznesā" par iemesliem un sūrošanos kā kādi vārdos nenosaukti pārdevēji darot tirgū kaut ko negodīgu un  izmantojot likumdošanas caurumus pārtikas nekaitīguma jomā.
Diez - vai tad vņi (tie negodīgie) mūs indē ar cilvēkam kaitīgu produktu? - tad jau, kā reizi- ar steigu jāziņo par šiem pārkāpumiem gan PVD, gan plašsaziņas līdzekļos.
Bet varbūt viņi vienkārši pārdod lētāku produktu, kas, protams, var nepatikt Venden tirgoņiem un neļauj viņiem vienkārši "nepaaugstināt produkcijas cenas", kad vairums citu ražotāju ir atraduši par iespējamu tās pat pazemināt? Un tad visi līdzīgu produktu piedāvājošie konkurenti mums ir negodīgie?

Nu, nav produktīvas šīs anonīmās želabas par caurumiem - nepastāstot par to būtību un novēršanas ceļiem. Un arī par mistiskajiem negodīgajiem, tos nenosaucot vai vismaz viņu rīcību neraksturojot.  Vismaz -AgroPola redakcijas- prāt nav produktīvas.

Vai nu sakām - kas slikts un ko darīt. Vai klusējam un strādājam. Un dzīvosim labāk  un jautrākā noskaņā 

AgroPols

x

Paroles atgadināšana