Mskj

Iekšskata ilustrācija atspulgiem par Mskjas iekšējo konsolidāciju uzvaras panākšanai

Anderss Beverens, AgroPols
29.09.2023

Uzrakstīts patiešām izcili. Gan pēc satura, gan struktūras, gan faktūras.
Iekšskata ilustrācija manu atspulgu noskaņai par mskjas iekšējo konsolidāciju uzvaras panākšanai. Kura ar katru ievilktu kara mēnesi tikai stiprinās. Un iegūst ekonomisko pamatu.
Politiskais pamats ir formulēts jau sen, atklāti un nepārprotami, piemēram, šajos 2 programmatiskajos rakstos:
1. "Krievijas un Jaunās pasaules atnākšana", kura galvenā doma, ka Krievija atjauno savu vēsturisko veselumu, pulcinot kopā krievu pasauli, krievu tautu - lielkrievus, baltkrievus un mazkrievus. https://ej.uz/xjes
2. "Tas ir visas krievu civilizācijas kā tādas dzīves stratēģijas pamats", kura galvenā doma ir: "Šodienas Krievijai Krievijas Federācijas izskatā vienkārši nav izvēles: tā var būt vai nu pilnvērtīga vēsturiskās Krievijas- PSRS turpinājums vai tās nebūs vispār. Un otrādi- tieši mūsu izpratne, ka mēs nevaram aiziet no pēcpadomju telpas, tas ir, ka nevaram atteikties no vēsturiskās Krievijas, ir visas mūsu ģeopolitiskās stratēģijas fundaments, un vispār - tas ir visas krievu civilizācijas kā tādas dzīves stratēģijas pamats."
Tā sabiedrība tāda ir izveidojusies gan ģenētiski, gan pēc izglītības, gan pēc dzīves vides.
Mums visiem kopā nav cita ceļa kā viņu militāra izdzīšana no UA un pilnīga izolācija. Izolācija arī mūsu sabiedrības dzīves telpā.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana