Ekonomika un finanses

Paredz aktualizēt informāciju par sertificētajiem veterinārārstiem un to prakses vietām

Ilze Vabole, AgroPols
10.01.2013

Zemkopības ministrija (ZM) izstrādājusi grozījumus Ministru kabineta (MK) 2010. gada 21. decembra noteikumos Nr. 1173 „Kārtība, kādā izsniedz, pagarina un anulē veterinārmedicīniskās prakses sertifikātu un reģistrē sertificēto personu un veterinārmedicīnisko prakses vietu”, ko 10. janvārī izsludināja Valsts sekretāru sanāksmē, informēja ZM sabiedrisko attiecību speciāliste Viktorija Kalniņa.

Izmaiņas noteikumos paredz, ka sertificētiem veterinārārstiem, kuri sertifikātus ir saņēmuši līdz 2011. gada 1. janvārim, līdz 2013. gada 1. martam Latvijas Veterinārārstu biedrībā (LVB) jāiesniedz paziņojums par veterinārmedicīniskās prakses vietu. Grozījumi nosacījumos izstrādāti, lai nodrošinātu aktuālu informāciju LVB reģistrā par sertificētajiem veterinārārstiem un to prakses vietām.

Noteikumos precizēti nosacījumi, kad automātiski tiek pagarināts veterinārmedicīniskās prakses sertifikāta termiņš, kā arī precizēti nosacījumi gadījumiem, kad veterinārmedicīniskās prakses sertifikāts tiek anulēts un uz cik ilgu laiku.

Tāpat noteikumi papildināti ar veidlapu, kas sertificētajiem veterinārārstiem jāaizpilda un jāiesniedz LVB, ja mainījusies veterinārmedicīniskā prakse vai sertificētās personas dati.

Izmaiņas noteikumos stāsies spēkā pēc to izskatīšanas valdībā un publicēšanas oficiālā izdevuma „Latvijas Vēstnesis” tīmekļa vietnē www.vestnesis.lv .

Plašāka informācija pieejama MK mājas lapā:

http://www.mk.gov.lv/lv/mk/tap/?pid=40272956

AgroPols

x

Paroles atgadināšana