Zināšanas saimniekošanai

Valmierā notiks seminārs par uzņēmumu mārketingu digitālajā laikmetā

Daiga Grūbe, Leta-Nozare
08.10.2009

Šodien Valmierā notiks Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotais bezmaksas seminārs par uzņēmumu mārketingu digitālajā laikmetā, aģentūru LETA informēja LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļā.


(Fragments) Šodien Valmierā notiks Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotais bezmaksas seminārs par uzņēmumu mārketingu digitālajā laikmetā, aģentūru LETA informēja LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Kopumā dažādās Latvijas pilsētās notiks pieci semināri. 15.septembrī šādi semināri jau notika Liepājā un 30.septembrī - Jelgavā, bet 14.oktobrī semināri notiks Daugavpilī un 20.oktobrī - Rīgā.

LIAA norāda, ka strauji mainīgajā ekonomiskajā situācijā, kad klientu prasīgums diktē arvien jaunus, radikāli atšķirīgus spēles noteikumus, digitālās tehnoloģijas paver vēl nebijušas iespējas maziem un vidējiem uzņēmumiem attīstīt savu piedāvājumu un veicināt pieprasījumu pašu spēkiem, tāpēc LIAA semināros stāstīs par dizaina domāšanas un digitālo instrumentu radītajām iespējām mazajiem un vidējiem uzņēmumiem.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana