Zināšanas saimniekošanai

Aicinām uzņēmējus uz diskusiju par eksporta atbalsta iespējām Krievijā, Uzbekistānā un Ukrainā

Preses centra nodaļa, LR Ārlietu ministrija (ĀM)
01.11.2009

2. novembrī plkst. 15:00 Ārlietu ministrijā, turpinoties iesāktajam diskusiju ciklam, notiks kārtēja apaļā galda diskusija starp Latvijas uzņēmējiem un Latvijas vēstniekiem ārvalstīs. Šoreiz uzņēmējiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas vēstnieku Krievijā Edgaru Skuju, Latvijas vēstnieku Uzbekistānā Igoru Apokinu un Latvijas vēstnieku Ukrainā Ati Sjanīti, kuri sniegs informāciju par biznesa vidi un specifiku savās rezidences valstīs, kā arī vēstniecību politiskā atbalsta iespējām.


Apaļā galda diskusiju atklās ĀM valsts sekretārs Andris Teikmanis un LDDK Prezidents Vitālijs Gavrilovs.


Ārlietu ministrijas un Latvijas Darba devēju konfederācijas organizētā apaļā galda diskusiju cikla "Ārlietu dienests Latvijas eksportam. Uzņēmēju tikšanās ar Latvijas vēstniekiem" mērķis ir atrast konkrētus risinājumus Latvijas uzņēmumu eksporta apjomu palielināšanai un tirgu paplašināšanai, izmantojot Latvijas ārlietu dienesta atbalsta iespējas.


Uz apaļā galda diskusiju ar vēstniekiem aicinām pieteikties ne tikai tos uzņēmējus, kuriem jau ir pieredze, izmantojot Latvijas vēstniecību ārvalstīs atbalstu, bet arī tos, kuru konkrētu interešu minēto valstu eksporta tirgos realizēšanai būtu nepieciešams vēstniecību lobija darbs.


Uzņēmējiem savu dalību apaļā galda diskusijā, lūdzam, pieteikt pa tālr. 67325169, vai pa e-pastu: inese@lddk.lv.

LR Ārlietu ministrija (ĀM)

x

Paroles atgadināšana