Zināšanas saimniekošanai

"Allažu saimei" jauna filiāle Siguldā

Agnese Gauše, LLKC Pierīgas biroja projektu vadītāja, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC)
12.10.2015

Lai veicinātu vietējo zemnieku saražotās produkcijas noietu, 16.oktobrī Siguldā plānots atvērt jaunu kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības (KKS) "Allažu saime" filiāli.

Filiāles atvēršana notiks pulksten 11.00 Dārza ielā 2a.

Lai gan "Allažu saime" apkalpo visu Siguldas novadu, pašā Siguldā, kur divas trešdaļas jaunuzņemto KKS biedru veido tieši pilsētas iedzīvotāji, filiāles līdz šim nebija. Savukārt tuvākā - Allažu filiāle, siguldiešiem nebija viegli sasniedzama.

Jaunās telpas uzņēmums nomās no sadarbības partnera - Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) Siguldas biroja. Abu uzņēmumu mērķis ir palīdzēt attīstīties kā esošajiem, tā jaunajiem lauku uzņēmumiem. Pateicoties minētajai sadarbībai, LLKC klienti aizdevumu no "Allažu saime" varēs saņemt ar 2% atlaidi.

Filiāles atklāšanā piedalīsies KKS "Allažu saime" valdes priekšsēdētājs Ēriks Čoders, parakstot arī nomas līgumu par jaunajām telpām ar LLKC.

"Allažu saime" ir kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība, kas sniedz noguldījumu un kreditēšanas pakalpojumus. Par "Allažu saimes" biedru var kļūt jebkurš Siguldas, Mālpils, Inčukalna, Krimuldas, Sējas, Nītaures, Līgatnes vai Ogres novada iedzīvotājs.

LLKC sniedz nozares ražošanas procesa, grāmatvedības un biznesa plānošanas konsultācijas un pakalpojumus, kā arī veic pētījumus, izglītošanu un informēšanu. Uzņēmums darbojas kā lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības, tā arī ar laukiem nesaistītās uzņēmējdarbības jomās.

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC)

x

Paroles atgadināšana