Zināšanas saimniekošanai

Pieteikšanās atbalstam pasākumā „Akvakultūra, kas nodrošina vides pakalpojumus”


01.04.2016

Zivsaimniekiem būs iespējams saņemt atbalstu akvakultūras attīstībai, jo Lauku atbalsta dienests (LAD) izsludina projektu iesniegumu pieņemšanu pasākumā "Akvakultūra, kas nodrošina vides pakalpojumus" no 2016.gada 1.aprīļa līdz 2016.gada 15.maijam. Šī ir trešā projektu iesniegumu pieņemšanas kārta, tās kopējais publiskais finansējums ir EUR 3 403 682.

Pasākuma mērķis ir veicināt jaunus akvakultūras veidus, kuros ir iekļauta vides, dabas resursu un ģenētiskās daudzveidības aizsardzība un stiprināšana, kā arī ainavu un akvakultūras zonu tradicionālo iezīmju apsaimniekošana. "Atbalstu var saņemt par dīķu platībām, kuros tiek ievērota videi draudzīga zivju audzēšana. Piesakoties uz atbalstu, atbalsta pretendents uzņemas piecu gadu saistības, ievērot noteikumos noteiktās prasības. Par to katru gadu atbalsta saņēmējs saņem maksājumu," saka LAD Zivsaimniecības un valsts atbalsta departamenta direktors Rinalds Vācers.

Plašāka informācija par atbalsta pasākuma nosacījumiem un prasībām pretendentiem, projektu iesnieguma veidlapas un cita noderīga informācija ir pieejama LAD mājaslapā www.lad.gov.lv . izvēlnē "Atbalsta pasākumi".

Pasākums tiek īstenots Eiropas Savienības Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda ietvaros.



Informācija

Projektu iesniegumi būs jāiesniedz LAD reģionālo lauksaimniecības pārvalžu klientu apkalpošanas daļās vai LAD klientu apkalpošanas daļā Rīgā, Republikas laukumā 2, 2.stāvā (tālr. 67095000).


Projekta iesniegumu elektroniska dokumenta formā, parakstītu ar elektronisko parakstu un apliecinātu ar laika zīmogu Elektronisko dokumentu likumā noteiktajā kārtībā, var iesniegt arī lad@lad.gov.lv .



Atbildīgais
LAD

Izziņas

Simona Saule


Sabiedrisko attiecību daļas sabiedrisko attiecību speciāliste


Tālrunis: 67027384, 67027830


E-pasts: simona.saule@lad.gov.lv


Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana